google-site-verification=PcyAguhrtB6EPXslR6xCxsQQMCNwD6e-DEYqGUVcP08

Fier Otel İçin Hazin Son! Yıkım Kararı Çıktı

Fier Otel'in otopark alanına düğün salonu yapması nedeniyle Kocasinan Belediyesi, yıkım kararı aldı. Fier Otel, Milyon Dolarlık tesisine veda ediyor.

GÜNCEL - 04-05-2024 04:05

Fier Otel İçin Hazin Son! Yıkım Kararı Çıktı

Hakkında ''Yıkılacak'' söylentileri ortaya atılan FİER Otel'in yıkımı için Kocasinan Belediyesi'nin karar verdiği ortaya çıktı. 2 Kez uyarılan ve üstüne 800 bin TL ceza yediği ortaya çıkan FİER Otel'in sahiplerinden Murat Erdal'a Kocasinan Belediyesi ekiplerinin yıkım kararını tebliğ ettiği öğrenildi.

ERDAL AİLESİNE SUÇ DUYURUSU:
Kayseri'de otelciliği yaptığı hukuk tanımaz tavırlarıyla farklı bir alana taşıyan ve hem rakiplerinden hem de kamuoyundan büyük tepki çeken FİER Otel için Kocasinan Belediyesi İmar ekipleri tarafından yakın zamanda yıkım için harekete geçileceği öğrenildi. Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre Kocasinan Belediyesi Encümen Kararı ile onaylanan yıkım işleminin önümüzdeki zaman diliminde gerçekleştirileceği bilgisine ulaşıldı. Daha önce uyarılara kulak asmadığı için 800 bin TL'nin üzerinde ceza yazılan FİER Otel'in yetkililerinin, kural tanımaz halleri hazin sonu getirdi. Tüm ikaz ve uyarılara rağmen otel otoparkına ''Kaçak yapı'' ile düğün salonu inşa eden Fikret Erdal ve oğlu Murat Erdal'ın kanuna karşı gelmekten de hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu ve işlem başlatıldığı, olayın artık yargı sürecine taşındığı öğrenildi.

BOŞALTIN YIKACAĞIZ:
Yaklaşık 500 metre karelik bir alana kaçak yapı olarak düğün salonu inşa eden FİER Otel yetkililerine, Kocasinan Belediyesi tarafından yıkım kararının tebliğ edildiği ve şimdiki süreçte ''Önemli ve değerli eşyalarınızı alın ve bu alanı yıkın'' diyerek uyarıda bulunulacağı bilgisine ulaşıldı. 1 Ay içerisinde otele ek olarak yapılan kaçak düğün salonunun Erdal ailesi tarafından yıktırılmaması halinde ise Kocasinan Belediyesi ekiplerince yıkım işleminin yapılacağı ve ardından da yıkım işleminden doğan maddi külfetin ceza halinde fatura edileceği öğrenildi. Yaz ayında bir çok düğün organizasyonu için randevu oluşturan FİER Otel'in ise bu kaça yapıyı yıkmak gibi bir düşüncesi olmadığı, yıkım için gelecek ekiplere ise izin vermeyeceği söylentisi de fısıltı gazetelerinde yer alan iddialar arasında yer aldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Palancıoğlu, projelerini üyelerine anlattı

Palancıoğlu, projelerini üyelerine anlattı

17-05-2024 - GÜNCEL

Erkan Yolaç vefat etti!

Erkan Yolaç vefat etti!

17-05-2024 - GÜNCEL