google-site-verification=PcyAguhrtB6EPXslR6xCxsQQMCNwD6e-DEYqGUVcP08

Hasketbol, Play-Off ilk maçına yarın çıkıyor

Kayseri'nin Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’ndeki tek temsilcisi Hasketbol Spor Kulübü Play-Off ilk maçında evinde Ankara Büyükşehir Belediyesi EGOspor’u konuk edecek.

BASKETBOL - 03-05-2024 11:02

Hasketbol, Play-Off ilk maçına yarın çıkıyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde aldığı başarılı sonuçlar ile ismini Play-Off’a yazdıran Hasketbol Spor kulübü, Play-Off serisine başlıyor. Kayseri ekibinin rakibi grubunda yenilgi yüzü görmeyen Ankara Büyükşehir Belediyesi EGOspor oldu. İki takımda ilk maç yarın Kayseri Atatürk Spor Salonu’nda saat 18.00’da oynanacak.  

AKSOYAK İDDİALI KONUŞTU
Hasketbol Spor Kulübü Başkanı Hasan Aksoyak konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede "Play-Off’ta rakibimiz şimdiye kadar maç kaybetmeyen ligin yenilgisiz ve güçlü takımlarından Ankara Büyükşehir Belediyesi EGOSPOR oldu. İlk maçımız Kayseri'de, ikinci maçımız Ankara'da olacak. Yarın, evimizde oynayacağımız ilk maçın hazırlıklarını bu akşam yapacağımız idman ile tamamlayacağız. Bu maçlarda da hedefimiz elimizden gelenin en iyisini yapıp centilmence mücadele ederek seyir zevki yüksek maçlar izletmek ve Kayseri’yi en iyi şekilde temsil etmek olacak” dedi.
 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Melikgazi İngiltere'de tur peşinde

Melikgazi İngiltere'de tur peşinde

27-02-2024 - BASKETBOL

Kayserispor irtifa kaybediyor

Kayserispor irtifa kaybediyor

25-01-2024 - BASKETBOL