google-site-verification=PcyAguhrtB6EPXslR6xCxsQQMCNwD6e-DEYqGUVcP08

Palancıoğlu, Çölyak hastaları ile biraraya geldi

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi tarafından çölyak hastalarına özel olarak glütensiz gıdalarla hazırlanan programda, Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Zahide Kaya ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.

GÜNCEL - 10-05-2024 15:38

Palancıoğlu, Çölyak hastaları ile biraraya geldi

Melikgazi Belediyesinin glütensiz malzemelerle hazırladıkları etkinlikte, çölyak hastalığı ve glütensiz beslenme ile ilgili farkındalık oluşturularak glütensiz ürünlerden hazırlanan yiyecekler vatandaşlara ikram edildi. Çölyak hastalığının farkında olduklarını ve çölyakla mücadele eden vatandaşlara her zaman destek olduklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu desteklerinin devam edeceğini söyledi.

ÇÖLYAK FARKINDALIĞI İÇİN...
Özel beslenme gerektiren hastalığa karşı farkındalık oluşturulan etkinlikte Başkan Palancıoğlu şunları söyledi: “ Çölyakla Yaşam Derneği ile tanışalı 8 sene oldu. Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Zahide Kaya hanıma ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Çölyak hakkında eğitim veren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Yıl içerisinde birkaç kez bir araya geliyoruz. Allah sağlık sorunu vermesin. Bu hastalığın özellikle biraz da beslenme alışkanlıklarından, hazır gıda tüketiminden yaygınlaştığını düşünüyorum. Çölyak hastalarımıza sağlıklı bir yaşam diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”
Etkinlik, programa katılan vatandaşlara Melikgazi Belediyesi tarafından glütensiz gıdalarla hazırlanan çölyak çantalarının dağıtılması ile sona erdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kayseri'nin Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri seçildi

Kayseri'nin Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri seçildi

20-05-2024 - GÜNCEL

Kocasinan, Türkiye'ye örnek oldu

Kocasinan, Türkiye'ye örnek oldu

20-05-2024 - GÜNCEL