Talas Belediyesi, yaz mevsimini çocuklar için unutulmaz kılmak adına ‘Dünden Bugüne Çocuk Oyunları Şenliği’ni hayata geçirdi. Bu renkli etkinlik, daha önce büyük ilgi gören ‘Gezici Kütüphane Okuma Şenliği’ ile bir araya getirilerek zenginleştirildi.

İlk durak Kuruköprü Mahallesi olan şenlik, 22 kırsal mahalle ile Talas’ın merkezi noktalarında çocuklarla buluşacak. Minikler, kitap okuma keyfini geleneksel sokak oyunları, kukla gösterileri, müzikli drama yarışmaları, halat çekme, çuval yarışları ve boyama gibi birbirinden eğlenceli aktivitelerle birleştiriyor.

Tomarza’ya Yapılacak Yeni Caminin Çevre Düzenlemesini Büyükşehir Üstleniyor Tomarza’ya Yapılacak Yeni Caminin Çevre Düzenlemesini Büyükşehir Üstleniyor

ETKİNLİK, ÇOCUKLARDAN VE VELİLERDEN TAM NOT ALDI
Şenlikte eğlenirken öğrenen çocuklar, mutluluklarını Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a, “Teşekkürler Başkan Amca” sözleriyle mutluluklarını dile getirdiler.

Etkinlik, sadece çocukları değil, velileri de mutlu ediyor. Veli Fatma Şahin, boyama yaparak nostalji yaşadığını ifade etti: “Çocukluğuma geri döndüm. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım” dedi. Bir diğer veli Gizem Şahin ise, “Çocuklarım için çocukluğuma geri döndüm” diyerek Başkan Yalçın’a teşekkürlerini sundu.

Talas Belediyesi, yaz boyunca her hafta farklı bölgelerde şenlikleri sürdürecek. İkinci buluşma, 31 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de Bahçelievler Mahallesi’ndeki Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda gerçekleşecek. Çocuklar ve aileler, bu neşeli etkinlikte bir araya gelerek yazın tadını çıkaracak.

Editör: TRKayseri Haber Merkezi