İş Verilmeyen Türker Horoz OSB'ye Savaş Açtı
İş Verilmeyen Türker Horoz OSB'ye Savaş Açtı
İçeriği Görüntüle

Ramazan Ayı'nda da vatandaşları ihmal etmeyen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İftar programı sonrasında İldem Cumhuriyet Mahallesi'ne gitti.
Vali Gökmen Çiçek (2)
İldem'de bulunan Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığını ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, muhtar Emine Kurhan ile görüştü. Mahallenin ihtiyaçlarını, taleplerini ve devam eden hizmetleri hakkında bilgiler alan Vali Gökmen Çiçek, akşamın uzun bir saatini burada geçirdi.
Ardından İldem Cumhuriyet Mahallesi'ndeki esnafları ziyaret eden Vali Çiçek, mahalle halkıyla sohbet etti.
Vali Gökmen Çiçek (1)
Miniklerin sevgi çemberinde kalan Vali Gökmen Çiçek, onlarca çocuğu da alarak girdiği şekerci dükkanından miniklere çikolata ve şekerleme aldı.
İftar sonrası sokakta oynayan çocukların heyecanı ve sevgisine karşılık veren Vali Gökmen Çiçek, daha sonra çocuklarla birlikte bir süre sohbet edip, fotoğraf çektirdi.
Vali Gökmen Çiçek (3)

Muhabir: Haber Merkezi