SAĞLIK
Giriş Tarihi : 15-08-2023 11:48   Güncelleme : 15-08-2023 12:10

Acıktım Ev Yemekleri Eşsiz Lezzet Sunuyor

Kayseri'nin Talas İlçesinde hizmete giren Acıktım Ev Yemekleri, eşsiz lezzetiyle şimdi hem Trendyol Yemek hem Yemek Sepeti hem de Getir Yemek'te hizmet verirken çok yakında ise Migros Yemek'te olacak !

Acıktım Ev Yemekleri Eşsiz Lezzet Sunuyor

Lezzet dünyasına ev yemekleriyle oldukça iddialı bir giriş yapan Acıktım Ev Yemekleri, Yemek Sepeti ve Trendyol Yemek'ten sonra Getir Yemek'te de yer almaya başladı.

Kayseri'nin Talas İlçesin'de yer alan ve günlük onlarca ev yemeği ile özellikle ev kadınlarının işini kolaylaştıran Acıktım Ev Yemekleri, firmalarında personel yemek ihtiyaçlarını 4 çeşit yemek sunumuyla 55 TL'ye çözüme kavuşturuyor. 10'larca çeşit ev yemeğiyle müşterilerine eşsiz lezzet sunan Acıktım Ev Yemekleri, bütçe dostu ve lezzet harikası mönüsüyle her geçen gün artan bir talep patlaması yaşıyor. Özellikle Talas bölgesinde yer alan ev ve iş yerlerine hizmet veren ve günük 4 çeşit yemek mönüsüyle bir lezzet harikası haline gelen Acıktım Ev Yemekleri, Yemek Sepeti'nin ardından Trendyol Yemek ve Getir Yemek ile müşterilerine bir adım daha yaklaştı.
Yakında Migros Yemek ile de birlikte yol alacak olan Acıktım Ev Yemekleri'ne bu uygulamalar dışında 05011277538 numarasından da sipariş vermek mümkün..

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz