GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-04-2023 09:36

Baki Ersoy'dan Müjde!

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme hibelerinin onaylandığını duyurdu.

Baki Ersoy'dan Müjde!

MHP Kayseri Milletvekili Ersoy Kayseri’nin de program kapsamına alınması için girişimlerde bulunarak, 3,4 milyar TL’lik hibe edilecek fonlardan Kayseri’nin de yaralanması için TKDK Başkanı Hakan Kalender ile 2018 yılında görüşmüştü.

Vatandaşların hibelerden yararlanması için çalışmalar yapıldığını belirten Ersoy, “Bu program sayesinde hem göç önlenecek hem ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlanacak. Kayserimizin bu teşviklerden, hibelerden yararlanması için takipteyiz. Görüşmeleri yaptık” diye konuşmuştu. Ersoy şimdi ise TKDK hibeleri onaylandığını ve Kayseri’nin de TKDK desteklerinden yararlanacak iller arasına alındığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Ersoy yaptığı paylaşımında: “Yıllardır her platformda takip ve talep ettiğimiz TKDK hibeleri onaylanmış olup, hamd olsun ki Kayserimiz TKDK desteklerinden yararlanacak iller arasına alınmıştır. Talebimizin sonuçlanma sürecinde emeği geçen tüm kurum ve yetkililere teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz