GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-04-2023 15:37   Güncelleme : 24-04-2023 17:23

Büyükkılıç, Kaski'de

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti milletvekili adayları Bayar Özsoy ve Deniz Mustafa Çağan ile birlikte KASKİ Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Büyükkılıç, Kaski'de

Başkan Büyükkılıç ve AK Parti milletvekili adayları Bayar Özsoy ve Deniz Mustafa Çağan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğünde personel ile bayramlaştı.

KASKİ Genel Müdürlüğü’nü AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları Sayın Bayar Özsoy ve Deniz Mustafa Çağan ile birlikte ziyaret eden Büyükkılıç, personellerin bayramını tebrik etti.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayları ile bir araya gelen Memduh Büyükkılıç, "Büyükşehir Belediyemizin en büyük yatırımcı kuruluşu KASKİ Genel Müdürlüğü’nü AK Parti Kayseri Milletvekili Adaylarımız Sayın Bayar Özsoy ve Deniz Mustafa Çağan ile birlikte ziyaret ederek, personellerimizin ve hemşehrilerimizin bayramlarını tebrik ettik” dedi.

Büyükkılıç, İtfaiye Daire Başkanlığı’nın fedakar canlarını ziyaret ettiklerini belirterek şunları söyledi: “AK Parti Kayseri Milletvekili Adaylarımız Sayın Bayar Özsoy ve Deniz Mustafa Çağan ile birlikte Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’mızın fedakar canlarını ziyaret ederek, bayramlarını tebrik ettik. Rabbim yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz