SİYASET
Giriş Tarihi : 04-03-2024 23:17

Deva Partisi Büyükşehir Adayı İbrahim Göz Deva Değil Dert Oldu!

Deva Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Adayı İbrahim Göz, seçim çalışması yapmadığı için sokakta tanıyanı çıkmadı. Göz'ün 31 Mart sonrası Deva Partisi'nden ihracı söz konusu..

Deva Partisi Büyükşehir Adayı İbrahim Göz Deva Değil Dert Oldu!

Türkiye 31 Mart mahalli seçimlerine kenetlendi. Neredeyse vatandaşın kafasını çevirdiği hemen her yerde bir belediye başkanı adayı var. Halka kendini, hedeflerini, yapacaklarını anlatmaya çalışırken partisine de puan kazandırmak için çabalayan onlarca aday görmek mümkün. Bu süreç, sadece Kayseri'de tersine işliyor gibi. Özellikle büyük umutlarla Ali Babacan önderliğinde kurulan Deva Partisi, Kayseri'de adeta yokları oynuyor. Partinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Göz'ün sahalarda görülmemesi dikkat çekti.

NE ZAMAN SAHAYA İNECEK:
Partilerin özellikle Büyükşehir Belediyesi için adaylarını en güçlü isimlerden seçme çabası Deva Partisi'nde karşılık bulmamışa benziyor. Henüz neredeyse hiç bir faaliyeti göze çarpmayan Deva Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Göz'ü sokakta tanıyan yok. Kayseri sokaklarında tek bir afişine bile rastlanılmayan İbrahim Göz'ün sosyal medyada da yokları oynaması Ali Babacan hayranlarını kızdırdı. Deva Partisi Kayseri İl Teşkilatı tarafından da büyük tepki gördüğü bilgisine ulaşılan İbrahim Göz'ün, seçime sayılı günler kala ne zaman sokağa ineceği de merak konusu.

PARTİLİLER TEPKİLİ:
Adaylık sürecinde parti genel merkezinin kapısında adeta kamp kurduğu ve büyükşehir belediye başkan adaylığı için Ali Babacan'a özel ricada bulunduğu iddia edilen İbrahim Göz'ün, şimdilerde partisi ve partisine gönül vermiş insanları adeta yüz üstü bıraktığı yönünde tepkiler oluşmaya başladı. Kayseri teşkilatı tarafından ''Çalışmayan başkan adayı'' olarak gösterilen İbrahim Göz'ün Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a da şikayet edildiği bilgisine ulaşıldı.

İHRAÇ DİLEBİLİR:
31 Mart mahalli seçimlerin ardından Deva Partisi'nden Genel Başkan Ali Babacan tarafından ihraç edilebileceği öğrenilen İbrahim Göz'ün, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen'in gölgesinde kalmış olduğu da iddia edildi. Türkmen'in, ''kazanacağız'' inancıyla Kocasinan İlçesi'nde mahalle mahalle gezmesi ve halkla kucaklaşmasına karşı İbrahim Göz'ün aynı hislerde olmadığı söylentileri de yine Deva Partisi'nde son günlerin konusu haline geldi.
 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz