SİYASET
Giriş Tarihi : 16-05-2023 01:53   Güncelleme : 16-05-2023 02:08

İnetoprak'ta Yeni Hedef Melikgazi

MHP Kayseri 3. sıra milletvekili adayı Adnan İncetoprak'ın az bir oyla milletvekilliğini kaybetmesinin ardından, rotasını Melikgazi Belediye Başkanlığı'na çevirdiği iddia edildi.

İnetoprak'ta Yeni Hedef Melikgazi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanlığı görevinden istifa ederek 3. sıra milletvekili adayı olarak listede yer alan Adnan İncetoprak için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Milletvekiliğini bir kaç bin oyla kaçıran Adnan İncetoprak'ın 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde hedefinin Melikgazi Belediye Başkanlığı olduğu iddia edildi.

TESELLİ OLACAK:
28. Dönem milletvekilliği seçimlerinden bir kaç bin oyla sandıktan çıkamayan eski MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak'ın, üzüntüsü kısa sürdü. Kıl payı kaybettiği milletvekilliği seçimlerinin ardından parti içerisinden yapılan teselli de İnetoprak'ın ismi Melikgazi Belediye Başkanlığı için anıldı. Ülke genelinde olduğu gibi Kayseri'de de oy potansiyelini arttıran MHP'nin ittifak ortağı AKP ile birlikte gireceği yerel seçimlerde Melikgazi Belediyesi'nin koltuğuna Adnan İncetoprak için talip olmayı planladığı bilgisine ulaşıldı.

İNCETOPRAK PLANI:
Milliyetçi Hareket Partisi adına Kayseri'de büyük gayretler veren Adnan İncetoprak'ın milletvekili seçilememesine rağmen, parti merkezinden bu isim için 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Melikgazi Belediyesi'nin uygun görüldüğü bilgisine ulaşıldı. Genel seçimlerin devam eden sürecinin sonlanmasının ardından İncetoprak için düğmeye basmayı planlayan MHP Kayseri İl Teşkilatı'nın eski il başkanlarını Melikgazi Belediyesi'nin başında görmeyi amaçladığı bilgisi 2023 Genel seçimlerinin en fazla dikkat çeken dedikodusu oldu.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz