SAĞLIK
Giriş Tarihi : 04-01-2023 00:31

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü'nden Hümeyra Öztürk'e Soruşturma!

Kayseri İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, Tüp Bebek Doktoru Hümeyra Öztürk hakkında inceleme ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü'nden Hümeyra Öztürk'e Soruşturma!

Sosyal medyada paylaştığı garip iddialar ve kendi hakkında ''Şizofren değilim ama Anksiyete hastasıyım' şeklinde açıklama yapan Tüp Bebek doktoru Hümeyra Öztürk için Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ AÇIKLADI:
Yaptığı sivri çıkışları ve meslektaşları hakkında sert eleştirilerde bulunan Hümeyra Öztürk için Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü düğmeye bastı. Yaptığı paylaşımlar nedeniyle hakkında inceleme ve soruşturma başlatıldığı açıklanan Hümeyra Öztürk için Sağlık Bakanlığı'nın da devreye girdiği söylentileri ayyuka çıktı. Kayseri'de hastane ismi vermeden kurumları hedef alan açıklamalar yapmasının yanı sıra, meslektaşları hakkında da sosyal medya üzerinden adeta karalama kampanyası başlatan Hümeyra Öztürk hakkında soruşturma başlatıldığını açıklayan Kayseri İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, konuyla ilgili incelemelerin devam ettiğini söyledi.

Kendisi hakkında yaptığı ''Anksiyete hastasıyım. Duygu durum bozukluğum var'' itirafıyla dikkatleri üzerine çekmesiyle vatandalar tarafından bir anda dikkatlerin odağı haline gelen Doktor Hümeyra Öztürk'ün, sosyal medya üzerinden sık sık yaptığı paylaşımların dikkatlerini çektiğini ve bu konuya kayıtsız kalamadıklarını da söyleyen İl Sağlık Müdürü Erşan, ''Hümeyra Öztürk ile ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı. Yargıya da yansıyan bazı konular var. Zaman geçtikçe konu daha da netleşecek'' ifadelerini kullandı.

İl Sağlık Müdürlüğü'nün başlattığı soruşturmanın yanı sıra Türk Tabipler Birliği'nin de Hümeyra Öztürk hakkında inceleme başlattığı iddiasıysa sağlık dünyasında kulaktan kulağa yayılan bir dedikodu haline geldi. Ancak Hümeyra Öztürk'ün bazı meslektaşları için başlattığı karalama kampanyasından mı yoksa ''Anksiyete hastasıyım'' ifadesinden mi kaynaklandığı ise şimdilik bir muamma olarak akıllarda yer etti.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz