GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-01-2023 11:55

Kocasinan Öğrencilere Eğitici Ve Eğlenceli Bir Tatil Keyfi Yaşatıyor

Kocasinan Belediyesi, yarıyıl tatilinde hazırladığı programı öğrencilere hem eğitici hem de eğlenceli bir tatil keyfi yaşatıyor.

Kocasinan Öğrencilere Eğitici Ve Eğlenceli Bir Tatil Keyfi Yaşatıyor

Hazırlanan yarıyıl tatil programı ile öğrenciler için sosyal, fiziksel ve zihinsel birçok beceri kazandırmak amacıyla Kocasinan Belediyesi, etkinlik ve kurslar düzenliyor. Türkiye'nin geleceği olan öğrencilerin eğitimlerine destek olduklarını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Hizmetlerimizle geleceğimizin teminat yavrularımızın, Kocasinan'da yaşamanın ayrıcalıklı olduğunu gösteriyoruz” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, yarıyıl tatilinde öğrencilere sosyal, fiziksel ve zihinsel birçok beceri kazandırmak adına çeşitli etkinlik düzenlediklerini belirterek şunları söyledi; “Geleceğimizin teminatı yavrularımıza yönelik hazırladığımız birbirinden özel etkinlik ve kurslarla, onlara keyifli bir tatil yaşatıyoruz. Etkinliklerimiz ile öğrencilerimiz bir yandan bilgilenirken bir yandan da hoşça vakit geçiriyor. Böylelikle çocuklarımıza yönelik verdiğimiz eğitim, sanat ve sosyal aktivelerle yarınlarımızı inşa ediyoruz. Farklı etkinliklerimiz ve hizmetlerimizle çocuklarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bütün gayretimiz; Güçlü Türkiye’nin yarınları olan evlatlarımızın daha iyi bir şekilde yetişebilmesi içindir. İnşallah hizmetlerimizle yarınlarımız daha iyi olacak.”
Programlar çerçevesinde Kocasinan Çocuk Kulübü ve ‘Robotik Kodlama’ atölyesinde öğrencilere, robotik kodlama, bağlama, tiyatro, gitar ve resim gibi kurslar veriliyor. Kocasinan Akademi Erkilet Havacılık ve Uzay Bilimleri Teknoloji Merkezi’nde çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturan Kocasinan Belediyesi, öğrencilerin yeteneklerini keşfetmesini sağlıyor. Eğitici, milli ve manevi değerlere bağlı sosyal mesajların verildiği etkinliklerde, çocuklar hem öğreniyor hem de eğleniyor.

Kocasinan Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocuklara yönelik hazırladığı etkinlik ve kurslarla öğrencilerin tatil günlerini en güzel şekilde değerlendirmelerinde yardımcı oluyor. Başkan Çolakbayrakdar, yarıyıl tatilinin tüm öğrenci, öğretmen ve veliler için hayırlı olması dileğinde bulundu.


 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz