SİYASET
Giriş Tarihi : 16-05-2023 00:39   Güncelleme : 16-05-2023 01:05

MHP'nin Oylarını Arttıran Vekil Baki Ersoy

28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde 2. kez sandıktan çıkan MHP Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri halkına teşekkür etti..

MHP'nin Oylarını Arttıran Vekil Baki Ersoy

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin 28. dönem milletvekilliği adaylığında 2. sırada yer alan Mustafa Baki Ersoy'un yeniden TBMM'de yer almasını sağlayan seçmenlere, ''Teşekkür mesajı'' geldi. Sosyal medya platformu Twitter'dan kendisine destek veren Kayseri halkına teşekkür eden Ersoy, 2. kez meclisteki yerini aldı.

KAYSERİ'NİN AÇIK ARA EN İYİSİ:
Kayseri'de sadece Milliyetçi Hareket Partisi'nin değil, diğer partilerin milletvekili adaylarından bile çok çalışan ve dokunmadık yer bırakmatan Mustafa Baki Ersoy, 2. kez seçilmenin haklı gururunu yaşarken kendisine destek verenlere de teşekkür etmekten geri kalmadı. Sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yapan ve destek verenlere minnetlerini sunan Baki Ersoy, '' Teveccüh gösterip şahsımı yeniden milletvekili olarak Gazi Meclisimiz’e gönderen kıymetli hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Yeni dönemde Sevdamız Kayserimiz ve aziz vatanımız için daha çok çalışmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

TEK BAŞINA KAYSERİ'NİN OYLARINI ARTTIRDI:
Hiç bir parti gözetmeksizin, her vatandaşa dokunan ve particilikten çok memleketçilik yaparak Kayseri halkının dertlerine çare olmaya çalışan Mustafa Baki Erson'un yeniden mecliste yerini alması, neşe ile karşılandı. Geride kalan 28. dönem seçimlerinde listeden gösterdiği başarıyla çıkmayı başaran Baki Ersoy'un bitmek bilmeyen enerjisiyle çalışması Kayseri'de MHP oylarının artmasında da büyük etken oldu.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz