GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-02-2023 13:48

OSB Başkanlarıyla Değerlendirme Toplantısı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri OSB Başkanları ile birlikte değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

OSB Başkanlarıyla Değerlendirme Toplantısı

Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Değerlendirme Toplantısında Memduh Büyükkılıç, Kayseri OSB Başkanları ve Mimarsinan OSB yönetimi ve bürokratlarla birlikte bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, toplantıda Organize Sanayi Bölgesi başkanlarından yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Toplantıya, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Çarşıbaşı, Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir katıldı. Toplantıda konuşan Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak her konuda yardımcı olma ve istişare etme anlamında zaman zaman bir araya geldiklerini ifade etti.

Yapılan çalışmaları tebrik eden Memduh Büyükkılıç, “Kayseri Organize Sanayimizin ve Mimarsinan Organizemizin kıymetli başkanlarına hoş geldiniz diyorum. Şehrimizin gururu olan organizelerimizin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik ediyor, takdir ediyoruz, dua ediyoruz. Başkanlarımız yeni dönemde hem gayretli hem hakikaten organizenin içerisinde güvenilen isimler olması nedeniyle ayrıca verimlilik arz ediyor. Bizler de Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak her konuda üzerimize ne düşüyorsa yardımcı olma, birlikte istişare etme anlamında zaman zaman bir araya geliyoruz” diye konuştu.
s
Büyükkılıç, toplantıda Organize Sanayileri hakkında ilgili konularda değerlendirmelerde bulunduklarını belirterek; “Bugün de yine organize sanayimizin görüşülmesi gereken konularıyla ilgili değerlendirme yaptık. Bir bakıma önümüze dönemlerde neler yapılacağı konusunda da çalışmamalarımızı görüşmüş olduk. Teşriflerinden dolayı kendilerine ve ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz