GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-04-2023 14:39   Güncelleme : 27-04-2023 09:46

Özsoy: 'Burada Bir Soyadımız Var'

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri 3. sıra Milletvekili Adayı Burhan Bahadır Özsoy, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulundu.

Özsoy: 'Burada Bir Soyadımız Var'

CHP Kayseri Milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ederken, partinin 3. sıra Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. İstanbul Beşiktaş'ta DEVA Partisi İlçe Başkanlığı yapan Özsoy, neden Kayseri'den aday olduğunu açıkladı.

Gazeteciler Cemiyeti başkanı Metin Kösedağ, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesinde, kendisine başarılar dilerken, Özsoy ziyaret sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, açıklamalarda bulundu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından güzel karşılandıklarını dile getiren Özsoy, “Biliyorsunuz ki çok az bir süre kaldı, gece-gündüz, çarşı, pazar, köy, ilçeler her yeri geziyoruz, herkesi dinliyoruz. Basın özgürlüğü bu ülkede yapılacak en temel en başta gelen konulardan biri, bizim iktidarımızda bunu gerçekleştireceğiz.”

Bir gazetecinin ‘saha çalışmalarını geldiğiniz günden beri yürütüyorsunuz, sahada yansımalar size karşı nasıl?’ sorusunu yanıtlayan Özsoy, “Kayseri biliyorsunuz ki zor bir seçim bölgesidir. Hayatta hiçbir işim basit olmadı. Çok zorluk çektim ama sonucu da hep iyi oldu. Bu yüzden bu zor bölgeyi bilerek istedim. Burada bir soyadımız var. Gittiğimiz yerde de bunun ekmeğini yiyoruz. Bu memleketin her taşının altında babamızın imzası var.” dedi.

Burhan Bahadır Özsoy Kimdir?

1979 Kayseri doğumlu olan Bahadır Özsoy, Babası Halil Özsoy 1987 seçimlerinde Anavatan Kayseri Milletvekili seçildi. Liseden sonra eğitimine Amerika’da devam etti. Orda öğrenim bittikten sonra Türkiye’ye dönüp Koç Holding’te iş hayatına başladı. Sonrasında aile şirketinin başına geçti. Bir süre İstanbul’da yaşadı. Beşiktaş Deva Partisi İlçe başkanlığı yaptı.

 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz