GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-05-2023 01:07

Seçim Etv Kayseri'de Takip Edildi

28. Dönem Milletvekilliği seçimi, Etv Kayseri ekranlarında takip edildi.

Seçim Etv Kayseri'de Takip Edildi

Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın merakla beklediği 28. Dönem Milletvekiliği ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimi için yerel ve ulusal yüzlerce tv kanalı canlı yayınlarla an be an gelişmeleri izleyicilerine aktardı. Kayseri'de seçimin nabzını bir çok televizyon gibi canlı veren Etv Kayseri kanalı, 14 Mayıs gecesinin en fazla takip edilen IP TV'si oldu.

KAYSERİ'DE AÇIK ARA ÖNDE:
Gazeteciler Recep Bulut, Üstün Tuncer ve Azim Deniz'in konuk olarak katıldığı Yüksel Yıkılmaz'ın moderatör olarak görev aldığı ve Ferhat Yağmur'un parti il başkanlıklarından sık sık canlı yayınlarla katıldığı seçim özel programı Kayseri'de en fazla takip edilen televizyon programı oldu. Hem Kayseri merkezde, hem ilçeler de, hem de Türkiye genelinde yaşanan gelişmeleri an be an izleyiciyle paylaşan ve yorumlayan Etv Kayseri kanalı 14 Mayıs gecesinin en fazla izleyiciye ulaşan kanalı oldu.

14 MAYIS'IN KAZANANI:
Gerek IP üzerinden, gerekse sosyal medya mecralarından on binlerce kişiye ulaşmayı başaran ve yorumları kadar verdiği bilgilerin önceliğiyle de izleyiciler tarafından takip edilen Etv Kayseri, hem yorumcuları Recep Bulut, Üstün Tuncer ve Azim Deniz hem de Yüksel Yıkılmaz ile Ferhat Yağmur'un seçim özel için saatlerce ekran karşısında yer almasıyla Kayseri'de en fazla izlenilen kanal oldu. Gelişmeleri izleyiciyle buluşturma hızı, yapılan yorumların ve ön görülerin gerçekliğiyle de geceye damga vuran Etv Kayseri, bir çok yerel ve IP Tv arasında zirve de yer aldı.

5 saati aşkın süren Seçim 20223 programı böylece Kayseri'nin en uzun seçim programını yapan tvler arasında da yine zirve de yer aldı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz