GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-11-2023 00:38   Güncelleme : 10-11-2023 09:28

Şehzade Market ''Kurtlu Ürün Satıyor'' iddiası

Şehzade Market'te satılan bir çok ürünün bozuk yada kurtlu olduğunu iddia eden bir çok kullanıcı sikayetvar.com adresine adeta yorum yağdırdı.

Şehzade Market ''Kurtlu Ürün Satıyor'' iddiası

Kayseri'nin önde gelen market zincirlerinden Şehzade Market, 26'ncı yılını kutladığı son günlerde, Türkiye'nin en popüler müşteri memnuniyet sitesi sikayetvar.com'da adeta eleştiri bombardımanına tutuldu. 

26. YILA YAKIŞMAYAN YAKLAŞIM:
Şikayet Var isimli müşteri memnuniyet sitesinde bir çok sorunla karşı karşıya kalan Şehzade Market, 5 yıldız üzerinden 1 buçuk yıldız alarak adeta yerden yere vuruldu. Binlerce firmanın yer aldığı ve bir çok market zincirin müşteri şikayetlerini çözüme ulaştırmak için büyük önem verdiği Sikayetvar.com isimli internet sitesinde, hakkında oluşan 33 şikayeti adeta görmezden gelen Şehzade Market, son günlerce 26. yaşıyla ilgili yaptığı etkinliklerden de olsa gerek, oluşan sorunları ve meydana gelen şikayetleri adeta yok sayıyor.

ADLARI VAR KENDİLERİ YOK:
DipGross, Kayseri Tanzim, Şehzade İnşaat ve Şehzade Online gibi şirketleri bünyesinde bulunduran ama esas varoluş hikayesi olan Şehzade Market yönetimi, Türkiye'nin en popüler müşteri memnuniyet sitesi sikayetvar.com'da yokları oynuyor. Halkın talep ve şikayetlerini görmezden gelen market yönetimi, haklarında çıkan bir çok suçlamayı da adeta göz ardı ediyor.

KURTLU GIDA İDDİASI:
Sikayetvar.com sitesine şikayetini yazan bir kullanıcının marketten aldığı kuruyemişlerin kurtlu çıktığını iddia etmesi ve hatta bu iddiasını fotoğraflarla belgelemesine rağmen, Şehzade Market tarafından yapılan geri dönüş ve ayıplı mal ile ilgili tavrı büyük dikkat çekti. Yaklaşık 1 ay önce Zeynep isimli bir kullanıcının, ''Erkilet Osmangazi mah. Sehzade marketten aldığım fındık ve kaju kurtlu çıktı. Çalışana taze diye mı özellikle sordum ve evet taze yanıtını aldım. Hem kurtlu hem de çalışanın rahatlıkla yalan söylemesi çok üzücü. Biraz yedikten fark ettik, ŞİDDETLİ karın ağrısı yaşadık'' şeklindeki iddiasına sadece ''İyi günler yaşadığınız sorun için özür dileriz ürünü mağazamıza getirip ücretini iade alabilirsiniz. Bizde firma yetkilileri ile görüşeceğiz mağazamıza ürünleri yeni getirmişlerdi'' şeklinde yanıt veren Şehzade Market yönetimi, müşteri memnuniyetinden sınıfta kaldı.

İNSAN SAĞLIĞI TEHLİKEDE:
Kurtlu kuruyemiş nedeniyle sağlık sorunu çektiğini söyleyen kullanıcıyı desteklercesine 3 Ekim günü aldığı pirincin kurtlu çıktığını iddia eden Seher isimli kullanıcı da, pirinçten önce aldığı tavuğunda bozuk çıktığını söyleyip, sikayetvar.com adresinden Şehzade Market yetkililerini eleştirdi. ''Şehzade market Kazım karabekir Mahallesi şubesi insanların sağlığını bozacak ürünler satıyor. Bugün aldığım pirinç kurtlanmıştı. İki hafta önce tavuk aldım. Bozuk çıktı. Açıklamaları dolaplarının bozuk olduğu yönünde ve tavukları alanlardan böyle geri dönüş olduğunu söylediler. Bile bile hala satıyorlar'' ifadelerini kullanan kullanıcıya, cevap dahi vermeyen yetkililerin manav reyonunda da benzer bir uygulama gerçekleştirdiği iddiası da yine sikayetvar.com adresinde yer aldı.

Benzer 33 şikayetin olduğu ve sadece 1 tanesinin cevaplandığı sorunları görmezden gelen Şehzade Market'in 26. yılını kutluyor olması ise dikkat çeken bir ayrıntı olarak öne çıktı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz