GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-04-2023 00:18

SENDİKA BAŞKANINDAN 'DARP' İDDİASI!

Türk Tarım Orman Sen Kayseri Şube Başkanı Burak Işık, 3 Veteriner Hekimin darp edildiğini iddia etti.

SENDİKA BAŞKANINDAN 'DARP' İDDİASI!

Yaptığı açıklamayla akıllarda soru işaretleri bırakan Burak Işık, işletme sahibi tarafından görevleri başında darp edildiklerini belirttiği 3 veteriner hekime bu yöndeki şikayetlerini geri çekmeleri konusunda bir müdür ve yardımcısının baskı uyguladığını öne sürdü.

Müdür ve müdür yardımcısının makamlarını korumak amacıyla baskı yaptığını belirten Işık, “Kayseri’nin personelini korumaktan aciz, vasıfsız İl müdürü ve yardımcısı makamını korumak için Veteriner Hekimlere şikayetlerini geri almaları için baskı yapacaklarına dair firmaya söz vermiş” sözleriyle dikkat çekti.

Şikayetlerini geri çekmesi için Veteriner Hekimlere, müdür ve yardımcısı tarafından baskı uygulandığını iddia eden Işık sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile olayı gündeme getirdi.

Başkan Işık, müdür ve yardımcısının personelini korumaktan aciz olduğunu ifade ederek şunları söyledi: ‘Üç Veteriner Hekim işletme sahibi tarafından görevlerini yaparken darp edilir, sonra giderler karakola şikayetçi olurlar. Kayserinin personelini korumaktan aciz, vasıfsız İl müdürü ve yardımcısı da makamını korumak için Veteriner Hekimlere şikayetlerini geri almaları için baskı yapacaklarına dair firmaya söz verirler. Olmadı yerde yatarlarken iki tekmede sen atsaydın…(son cümle ironidir) Bu hikayede bu kadar.’

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz