GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-05-2023 17:08

Sinan Oğan Adaylıktan Çekiliyor Mu?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi sonrası Sinan Oğan'ın da adaylıktan çekileceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Oğan adaylıktan çekilecek mi? İşte detaylar.

Sinan Oğan Adaylıktan Çekiliyor Mu?

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı.

Adaylıktan çekildiğini belirten İnce, "45 gündür direniyorum. Adaylıktan çekiliyorum, bunu memleketim için yapıyorum. Hiçbir bahaneleri kalmasın. Seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklardı” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi sonrası Gazeteci İsmail Saymaz’dan flaş bir iddia geldi.

Saymaz’ın “Bana gelen bilgiler arasında Sinan Oğan’ın da adaylıktan çekileceği bilgisi de var” dediği iddia edildi.

İnce'nin adaylıktan çekilmesinden yaklaşık 2 saat önce Sinan Oğan'ın sosyal medyada yaptığı paylaşım ise dikkat çekti. Oğan paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Seçimlerin son günlerine girerken bize dönük “güya pazarlık yaptığımıza dair” pis iftiraların hız kazanmaya başladığını üzülerek görüyorum. Biz hiç kimse ile pazarlık içerisinde değiliz, olmadık., olmayacağız. Pazarlık insanı olsaydık yıllarca sürdürdüğümüz dik duruşumuzu sürdürmezdik. Tüm siyaset hayatımız boyunca çizgimiz nettir ve değişmemiştir. Pis iftiralara papuç bırakmayız. Bizim beyanlarımız esastır. Gerisi boş laftır. Hep beraber ilk turda yüksek oy farkıyla, omazsa ikinci turda yine yüksek oy farkıyla tek adam rejimini yıkacağız. Biz ilk gün yola çıkarken ne dediysek aynı noktadayız. Cennetin kapılarını açamasak da cehennemin kapılarını kapatabiliriz” dedik. Hala aynı noktadayız. Tek fark Türk milletinin bize gösterdiği teveccüh sebebiyle artık Cennetin kaplılarını da aralamaya başladık… Ne demiştik;

 

 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz