GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-04-2023 12:50

VALİ GÖKMEN ÇİÇEK'TEN BAYRAM MESAJI

Kayseri Valilisi Gökmen Çiçek, Valilik'te gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuştu.

VALİ GÖKMEN ÇİÇEK'TEN BAYRAM MESAJI

Vali Gökmen Çiçek, deprem bölgelerinde yaşanan zorlu sürecin ardından Kayseri'nin bugün birlik beraberlik içinde bayramlaştığını dile getirdi.

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri 1. Sıra milletvekili adayı Hulusi Akar'ın da bulunduğu bayramlaşma töreninde konuşan Çiçek, “Sayın Bakanım zorlu bir süreçten geçiyoruz. Deprem bölgesinde Hatay'daydınız. 60 gündür o bölgedeydiniz. Şimdi ilimizdesiniz. Deprem bölgesinde büyük bir mücadeleden memleketimiz birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir sıkıntıyla mücadele ediyor” dedi.

Vali Çiçek, Kayseri’nin deprem bölgelerine büyük yardımlarda bulunduğunu belirterek şunları söyledi: “Oradan sizlerin de özellikle koordinatörlüğünüzde Hatay'da da büyük bir mücadele verildi. Sizlerin talimatlarıyla bizler de görevliydik. Şimdi ilimizde bu sıkıntıdan sonra birlik ve beraberlik içerisinde Kayseri adeta yağmur olup deprem bölgelerine yağdı ve bugün o bütün deprem bölgelerine yardım eden şehirde bayramlaşıyoruz.”

Nice birliktelik dileyerek herkesin bayramını kutlayan Gökmen Çiçek, “Bütün şehrimizin birlik ve beraberlik içerisinde girdiğimiz bu bayramımızı tebrik ediyor, inşallah daha nice yıllar hep böyle birlik beraberlik içerisinde oluruz diyorum” ifadesinde bulundu.

 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz