SAĞLIK
Giriş Tarihi : 18-12-2022 10:25   Güncelleme : 18-12-2022 10:25

Yavuz Yıkılmaz Tüp Bebek Skandalına Işık Tuttu

Tempo Medya Genel Yayın Yönetmenimiz Yavuz Yıkılmaz, bir sağlık sorununun nasıl sektöre dönüştüğünü ve bu insanların umutlarından nasıl rant sağlandığını yazdı.

Yavuz Yıkılmaz Tüp Bebek Skandalına Işık Tuttu

Günümüzde çocuk sahibi olmak için tıptan yardım alan binlerce insanın umutlarının ranta dönüşme şeklini, gözleriyle gördüğünü anlatan Tempo Medya Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıkılmaz, tüp bebek alanında yaşananlarla ilgili olarak ''Bebek Firarda'' başlığıyla ilginç bir yazı kaleme aldı.

YIKILMAZ SAĞLIK SKANDALINA IŞIK TUTTU:
Kayseri'de insanların yaşadıkları sağlık sorunlarının ve bebek umutlarını dindirmek için sarıldığı tüp bebek tedavisinin bir sektör haline geldiğini ifade ederek, ''şahit oldum'' diyen Tempo Medya Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıkılmaz, isim vermeden yüklendiği isim yada isimleri hedef gösterdi. Sosyal medyada, bazı tüp bebek uzmanlarının hasta kapabilmek için rakiplerini ve üstatlarını lekelediğini gözlemlediğini söyleyen Yıkılmaz, ''Tüp Bebek alanında uzman çok iyi doktorların olduğu Kayseri'de üst düzey isimler işini yaparken, bazılarının ise bu durumu pasta gibi görüp pay alabilmek için meslektaşlarını rakip gibi görüp onları kötülediğini gördüm. Karaladığını.. Meslektaşlarının, büyüklerinin, üstatlarının aleyhinde sayfalarca yazdığını gördüm'' ifadesini kullandı. 

POLİS OPERASYONU GEREKLİ:
Özellikle bir ismi hedef gösteren ve ''Bir Tüp Bebek Uzmanı (!) tarafından hastanelerin karalandığına, kaliteli doktorlara çamur atıldığına şahit oldum. Bir dip not belirteyim, Kayseri'de tük bebek denilince adı altın harflerle yazılanları değil de, ''bir de şu isimler var'' diye sayılan bir kaç hekime(!) bakın, kim olduğunu da anlayacaksınız'' diyen Yıkılmaz, ''Bebek Firarda'' başlıklı yazısının devamında bu ismi de açıklayacağını ifade ederek, bu olayın tam bir polis operasyonu gerektirdiğini kaleme aldı. Yazı dizisi haline getireceğini söylediği konuya dikkat çeken usta gazeteci, ''Yazı dizisi haline getireceğim ve ismini de ileri ki yazılarda açıklayacağım bir doktorun sözde ifşa (!) paylaşımlarını da sizlere aktaracağım'' diyerek bu olayın ve yazısının devamının olacağının sinyallerini verdi.

Kısa sürede binden fazla insanın okuduğu ''Bebek Firarda'' başlıklı köşe yazısının devamında Yavuz Yıkılmaz'ın nelerden bahsedeceği ve hangi bilgileri paylaşacağı ise şimdiden merak konusu..

Yavuz Yıkılmaz'ın BEBEK FİRARDA başlıklı yazısını okumak için LÜTFEN TIKLAYINIZ

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz