GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-07-2022 15:15   Güncelleme : 26-08-2022 17:15

Yavuz Yıkılmaz'dan Kayserigaz'a Socar'lı gönderme!

Tempo Medya Genel Yayın Yönetmeni Yıkılmaz, Kayserigaz'da gaz aboneliği ve kurumda uygulanan müşteri politikasını eleştiren bir yazı kaleme aldı.

Yavuz Yıkılmaz'dan Kayserigaz'a Socar'lı gönderme!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Tempo Medya Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıkılmaz, Kayserigaz ve büyük ortağı Socar'ı kaleme aldı. Kayserigaz'daki uygulama yanlışına değinen Yıkılmaz, firma yetkililerini sert bir dille uyardı ve ''halk ne yapsın'' sorusunu sordu.

YIKILMAZ'DAN SOCAR'A GÖNDERME:
Kayseri'nin tek doğalgaz firması olan Kayserigaz'da yaşanan yanlışlar silsilesini bizzat yaşadığını söyleyerek, başından geçenleri ve doğalgaz bağlatmak için oluşan süreci kaleme alan Tempo Medya Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıkılmaz, ''Socar'm yapacağınız işe'' başlıklı ibr yazı kaleme alarak hem Kaysergaz'ı hem de şirketin büyü ortağı doğalgaz devi Socar'ı eleştirdi.

21. YÜZYILDA 5 İŞ GÜNÜ MÜ OLUR?
Doğalgaz aboneliğini açtırmak için 5 iş günü beklemek orunda olmanın garipliğine dikkat çeken Yavuz Yıkılmaz, ''NFT'nin oluştuğu, sanal dünyada yepyeni bir gezenin inşa edildiği, uzay çağına geçtiğimiz, 21. yüzyılda gaz açma süresinin hakkı 5 iş günü mü?'' sorusunu yöneltti.
Şirket Genel Müdürü Nail Abdullayev'e de sert bir eleştiri de bulundu. Azeri asıllı Abdullayev'e ''Egolar krallığının hükümdarı'' olarak seslenen Yıkılmaz, ''Kayserigaz ile bizim köylü Ahmet Efendi, Hatice Teyze, Fatma Hala, ya da analarımız babalarımız veyahut yalnız yaşayan o yaşlı insanlarımız nasıl iletişime geçecekte derdini anlatabilecek?'' dedi.

EGO, KİBİR, UKALALIK:
Kayserigaz'da yaşadıklarına ''Ego, kibir, ukalalık. Tekelliğin verdiği özgüven'' benzetmesini de yapan Yavuz Yıkılmaz, ''Vali Bey'e bile maksimum 2 dakikada ulaşılan şu günümüzde geçtim sizi çalışanlarınıza bile nasıl ulaşacağız?'' diyerek olaya farklı bir pencereden de bakarken, kullandığı ''Bizi Socar diye yazar Sokar diye okursunuz okunuşumuzun gereğini mi yapıyoruz mu diyorsunuz?'' ifadeleri de dikkat çekti.

BÜYÜKKILIÇ'A EKSİ YAZAR:
Yazısının son satırında Kayserigaz yönetiminin ve şirket politikasının halk tarafından Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ve dolayısıyla Memduh Büyükkılıç'a seçime sayılı bir zaman kala eksi puan yazacağını kaleme alması da konuyu farklı bir bakış açısıyla da gözlemlediğine ışık tuttu.

Yavuz YIKILMAZ'ın ''Socar'm yapacağınız işe'' başlıklı yazısı için tıklayınız..

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz