Kayseri'nin tanınmış iş insanlarından İsa Gün'ün iki oğlunu aynı gün evlendirdiği düğün töreni için yüzlerce davetlinin hazır bulunduğu Flamingo Düğün Salonu'nda Berna Gözbaşı'nın kardeşi Onur Gözbaşı'nın skandalı gündeme düştü.
Kayserispor'un eski avukatı Ramazan Bedir'in, eski başkanlardan Berna Gözbaşı hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na yaptığı suç duyurusuyla alakalı başlayan tartışmanın bir anda hararetlendiği öğrenildi. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın gibi bir çok davetlinin bulunduğu törende Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Öğretim Üyesi Onur Gözbaşı'nın ablası Berna Gözbaşı hakkında dava açması ve suç duyurusunda bulunması nedeniyle Ramazan Bedir'e önce hakaretler ettiği ardından ise kavga etmek için fiili sataşmada bulunduğu iddia edildi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın araya girerek güçlükle yatıştırmaya çalıştığı tartışma ise İsa Gün'ün en mutlu günlerinden birine gölge düşmesine neden oldu. Avukat Ramazan Bedir'in ilk önce sükunetle karşıladığı, ancak artan tansiyon sonrasında Onur Gözbaşı'na karşılık verdiği bilgisine ulaşıldı.
Onur Gözbaşı'nın düğün salonundan dışarı atıldığı ve olayın bu şekilde daha da büyümeden noktalanması, kulislerin en çok konuştuğu konu haline geldi.
Bilindiği üzere Ramazan Bedir'in Kayserispor avukatlığından azledilmesine neden olan olay, Berna Gözbaşı hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunma ve Kayserispor'un menfaatlerini korumak için kendi inisiyatifiyle dava açmaya kalkması ile başlamıştı.