google-site-verification=PcyAguhrtB6EPXslR6xCxsQQMCNwD6e-DEYqGUVcP08

AK Parti Kayseri'de Dolu Dizgin

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, kesinleşen ama resmi olmayan sonuçların ardından yaptığı açıklamada "Kayseri'ye hizmet etmeyi kendimize bir görev ediniyoruz" dedi

SİYASET - 01-04-2024 02:36

AK Parti Kayseri'de Dolu Dizgin

Türkiye'de gerçekleştirilen 31 Mart 2024 Mahalli Seçimleri sonlandı. Türkiye'de olduğu gibi Kayseri'de AK Parti bir çok belediye kaybetti. Buna rağmen merkez ilçelerde kazanmayı başaran AK Parti'nin Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, gerek halkın gerekse basın mensuplarının karşısına çıkarak, yeni 5 yıl için umut verdi. 
Kayseri'de Büyükşehir'de Memduh Büykkılıç'ın, Melikgazi'de Mustafa Palancıoğlu'nun, Kocasinan'da Ahmet Çolakbayrakdar'ın ve Talas'da Mustafa Yalçın'ın yeniden başkan seçildiği AK Parti'de 5 belediye başkanlığı koltuğu kaybedildi. Bu gelişmeye rağmen, merkez ilçelerdeki başarısını sürdüren AK Parti'nin Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri’ye hizmet etmeyi bir görev olarak gördüklerini ifade etti.
''AK Partinin genlerinde halkın iradesine  saygı en önde gelir halkımız çok önemli bir seçimde oylarını kullanmış ve bu şekilde bir takdirde bulunmuştur. Bizler AK Parti teşkilatları olarak Belediye Başkanlarımız olarak yarından itibaren 5 yıl süreyle yine Kayseri’ye en üst düzeyde hizmet etmeyi kendimize bir görev ediniyoruz ve bu birlikteliği 2029 yılına kadar sürdüreceğimizin garantisini veriyoruz” diyerek konuşmasına başlayan İl Başkanı Üzüm, “Çok önemli bir seçimi bugün itibariyle noktalandırıyoruz. Öncelikle Kayseri’de yaklaşık 60 gün süren seçim çalışmalarında kazasız belasız herhangi bir sıkıntı çıkmadan bu seçim sürecini atlattığımız için başta sizlere sonra Kayseri’deki diğer parti adaylarına teşekkür ediyorum ve bu çalışmalarda gece gündüz demeden çalışan buradaki teşkilat mensuplarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, Belediye Başkan Adaylarımıza, İlçe Başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. AK Partinin genlerinde halkın iradesine  saygı en önde gelir halkımız çok önemli bir seçimde oylarını kullanmış ve bu şekilde bir takdirde bulunmuştur. Bizler AK Parti teşkilatları olarak Belediye Başkanlarımız olarak yarından itibaren 5 yıl süreyle yine Kayseri’ye en üst düzeyde hizmet etmeyi kendimize bir görev ediniyoruz ve bu birlikteliği 2029 yılına kadar sürdüreceğimizin garantisini veriyoruz” şeklinde konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de Yeni Genel Başkan Dervişoğlu

İYİ Parti'de Yeni Genel Başkan Dervişoğlu

27-04-2024 - SİYASET

Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özel'e Çattı!

Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özel'e Çattı!

25-04-2024 - SİYASET