google-site-verification=PcyAguhrtB6EPXslR6xCxsQQMCNwD6e-DEYqGUVcP08

Uğur Meleke: Thiam Kayserispor'un Kalbiydi

Bein Sport yorumcusu Uğur Meleke, Kayserispor-Trabzonspor maçının yorumunda, Mame Thiam hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SPOR - 21-04-2024 21:38

Uğur Meleke: Thiam Kayserispor'un Kalbiydi

Süper Lig'de 6 maçtır kazanamayan ve gol yollarında da etkisizliğiyle dikkat çeken Kayserispor hakkında Bein Sport yorumcusu Uğur Meleke ilginç bir ifade kullandı. Meleke, Kayserispor'un Thiam'ı kaybettikten sonra zorlanmaya başladığını söyledi.

UĞUR MELEKE'DEN KAYSERİSPOR YORUMU:
Kayserispor - Trabzonspor maçının ardından karşılaşma hakkında konuşan Bein Sport yorumcusu Uğur Meleke, sarı-kırmızılı takımın gol yollarında etkisiz olmasının nedenini Mame Thiam'a bağladı. Sezon ortasında Pendikspor'a transfer olan Thiam'ın Kayserispr'un sadece santraforu olmadığını aynı zamanda kalbi olduğunu da söyleyen Uğur Meleke, Kayserispor'un kötü gidişindeki sorunu da gol yollarına bağladı. Meleke, ''Kayserispor'da devre arasında Thiam ve Kemen gitti. Biri Pendikspor'a, biri Başakşehir'e. Özellikle Thiam Kayserispor'un kalbiydi. Her şeyiydi. Zaten, Thiam dışında da çok fazla gol şansı yoktu Kayserispor'un. Thiam ve Kemen ikisi bir ayrıldıktan sonra yerleri çok fazla doldurulamadığını, özellikle gol sıkıntısının her geçen gün büyüdüğünü söyleyebiliriz. Recep Uçar 7 maçlık bir kazanamama sonrası gitti. Ama Recep Uçar'da bunu anlatmaya çalışıyordu. Kadrosunun gol yollarında yetersiz olduğunu anlatmaya çalışıyordu'' yorumunu yaptı.

KAYSERİSPOR'DA İŞLER İYİ GİTMİYOR:
Uğur Meleke, Kayserispor için gidişatın kötü olduğunu ve alt sıralardaki takımların enerjisinin ve çabasının daha üst seviyede olduğunu söyledi. Kötü sonuçların başlangıcının Thiam'ın gidişiyle başladığını da söyleyen Uğur Meleke, Burak hoca ile kazanılan 2 galibiyet var. O biraz Türkiye'de malum yeni hoca değişimiyle yakalanan enerji ile bazen o sonuçlar alınabiliyor. 2 Galibiyet, sonra yine 6 maçtır kazanamıyor. Gol atamıyor. Mehdi Bourabia'nin 2 golü dışında gol de atamıyor. İşler de iyi gitmiyor. Alt tarafta momentumu iyi olan takımlar var. Kayserispor'da momentum iyi gitmiyor. Kayserispor için işler pek iyi gitmiyor. Bütün bu hikayenin merkezine ben Thiam'ın gittiği anı koyarım'' ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hasketbol son maçını kazandı, Play-Off’a kaldı

Hasketbol son maçını kazandı, Play-Off’a kaldı

29-04-2024 - SPOR

Kayserispor'a 112 Bin TL ceza

Kayserispor'a 112 Bin TL ceza

26-04-2024 - SPOR