google-site-verification=PcyAguhrtB6EPXslR6xCxsQQMCNwD6e-DEYqGUVcP08

Ali Çamlı'dan Taraftara Ültimatom

Kayserispor'da sular bulanıklaştı. 6 Maçtır galibiyet hasreti çeken taraftarın tepkisine Başkan Ali Çamlı çok sert cevap verdi !

SPOR - 21-04-2024 01:23

Ali Çamlı'dan Taraftara  Ültimatom

Kayserispor'da Başkan Ali Çamlı, Trabzonspor karşılaşması sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklama da taraftara sitm etti. Kayserispor için çok emek harcadığını söyleyen Ali Çamlı, ''Ben olmazsam Kayserispor olmaz'' dedi.

TRİBÜNDE TEPKİ OLMALI AMA:
Süper Lig'de evinde Trabzonspor'a 2-1 yenilen Kayserispor'da başkan Ali Çamlı, taraftarın protestosuna sert karşılık verdi. "Benim azmimi kırarlarsa ondan sonrasını, sahada bir Kayserispor görüp göremeyeceğini bu seyirci düşünecek" diye konuşan Çamlı, ''Maçı kaybettikleri için çok üzgün olduğunu belirten Çamlı, "Herhalde en çok ben üzülüyorum. Çünkü her şeyi bıraktım, Kayserispor'u nasıl ileriye dönük çok daha güvenli bir yere taşıyabiliriz, onun hesabını kitabını yapıyoruz. Kayserispor'un düşeceği korkusunu yaşamıyorum. Tabii ki tribünde tepki olabilir ama Kayserispor'un geriden gelen birçok sıkıntısını temizleyelim diye bizi buraya getirdiler. Biz bu sene Kayserispor'u güvenli bir yerde tutup önümüzdeki yılın planlarını yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

TARAFTARA SERT UYARI:
Trabzonspor'un güçlü bir ekip olduğuna da dikkat çeken Ali Çamlı, alınan yenilginin kendileri için bir son olmadığını da söyledi. Kayserispor'un küme düşme gibi bir sorununun olmadığını da vurgulayan Çamlı, ''Benim azmimi kırarlarsa ondan sonrasını, sahada bir Kayserispor görüp göremeyeceğini bu seyirci düşünecek. Onun için şimdi kızmak, darılmak yok. Daha büyük bir gayretle bu takımı nasıl daha ileriye taşımanın hesabını yaparak yola devam edeceğiz. Bütün seyircimizi sakin olmaya davet ediyorum. Karşınızdaki amatör bir takım değil, bu ligin şampiyon takımlarından Trabzonspor. Olmayınca olmuyor. Kazanabilirdik ama kaybettik. Bundan sonra daha fazla çalışarak bu ligi tamamlayacağız. Kayserispor’un düşme gibi bir sıkıntısı yok. Önümüzde daha 5 maç var. En yakın rakibimizle 4 puan fark var. Hala daha tribünlerde 1-2 tane arkadaşımız niye böyle yapıyor anlaşılır gibi değil? Bizim gerçek seyircimiz orada bağırıyor, kendini yırtıyor. Bizim için değerli olan onlar. Ben Kayserispor'un bundan sonraki maçları en iyi şekilde tamamlayacağını düşünüyorum. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Biz gelecekte hedeflerinin ne olacağını düşünüyoruz. İnşallah Kayserisporlular çok daha iyi bir takım izleyecek. Kaybedilen 3 puan için üzüntülüyüz ama her şeyin sonu bu kaybedilen 3 puan değil" yorumunu yaptı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hasketbol son maçını kazandı, Play-Off’a kaldı

Hasketbol son maçını kazandı, Play-Off’a kaldı

29-04-2024 - SPOR

Kayserispor'a 112 Bin TL ceza

Kayserispor'a 112 Bin TL ceza

26-04-2024 - SPOR