google-site-verification=PcyAguhrtB6EPXslR6xCxsQQMCNwD6e-DEYqGUVcP08

Büyükkılıç'tan Milli İrade Mesajı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Memduh Büyükkılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ve torunu Kerem ile birlikte oyunu kullandı.

SİYASET - 31-03-2024 15:00

Büyükkılıç'tan Milli İrade Mesajı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ve torunu Kerem ile birlikte Erenköy Mahallesi’ndeki Özkar Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde sandık başına giderek oyunu kullandı.

LÜTFEN OYUNUZU KULLANIN:
Oy kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Allah’ın izniyle biz daha yorulmadık, çalışmaya, koşmaya devam diyoruz. Çok şükür huzur ortamında oylarımızı verdik. Allah hayırlı, uğurlu eylesin diyorum“ dedi. Sosyal medya üzerinden de yazılı bir açıklama yapan Büyükkılıç, ''Kıymetli hemşehrim, Kayseri’mize bu seçimle yeni beş yılda tekrar hizmet etmek arzusuyla yola çıktım. Allah mahcup etmesin. Bugün eşim Necmiye hanımla  oylarımızı kullandık. Torunumuz Kerem de yanımızdaydı. Ülkemizde seçimler güvenli ve adildir. Oy hakkınız kutsal ve dokunulmazdır. Lütfen siz de oyunuzu kullanın. Ülkemiz ve Kayserimiz için hayırlı olsun'' ifadesini kullandı.

ÇIKACAK İRADEYE SAYGI DUYACAĞIZ:
Başkan Büyükkılıç, oy kullandıktan sonra medya mensuplarının karşısına geçerken, Kayseri’de seviyeli şekilde bir seçim kampanyası süreci yaşandığını belirtti. Büyükkılıç konuşmasında, “Akşam milletin ortaya çıkan kararına saygı duyacağız. Ona göre herkes yoluna devam edecek. Saat 5’e kadar her ne kadar oy kullanma süreci var ise de bir an evvel gelsinler, oylarını kullansınlar. Vatandaşlık görevini yapsınlar. Demokrasi sandıkla, her zaman anılır. Çıkacak iradeye de zaten herkes saygı duyar, millet iradesi bizim irademizdir” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de Yeni Genel Başkan Dervişoğlu

İYİ Parti'de Yeni Genel Başkan Dervişoğlu

27-04-2024 - SİYASET

Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özel'e Çattı!

Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özel'e Çattı!

25-04-2024 - SİYASET