google-site-verification=PcyAguhrtB6EPXslR6xCxsQQMCNwD6e-DEYqGUVcP08

CHP İl Başkanı Keskin’den Ertekin'e Tepki

CHP Kayseri İl Başkanı Keskin, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kayseri mitingi için, Organize Sanayi Bölgesinde kayyum olarak yönetilen fabrikaların işçileri zorunlu olarak Cumhuriyet meydanındaki mitinge getiridiğini söyledi. 

GÜNCEL - 21-03-2024 14:29

CHP İl Başkanı Keskin’den Ertekin'e Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri mitingine fabrikalardan zorunlu işçi taşınmasına tepki gösterdi. Keskin, isim vermeden Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'e ve diğer kayum şirketlerinin yöneticilerine yüklendi. Keskin, “Biz arkadaşlarımızla bu belirlenen birçok fabrikalara giderek bunları görüntü ile tespit ettik. Biz buradan mülk amirleri dahil olmak üzere uyarıda bulunuyoruz. İşçiler üzerinden yapılan baskılara bir an önce müdahale edilsin” dedi. 

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri mitingine ilişkin ilginç bir iddiada bulundu. Keskin, Organize Sanayi Bölgesindeki kayyum olarak yönetilen ve bazı özel fabrikaların işçileri zorunlu olarak Cumhuriyet meydanındaki mitinge getiridiğini söyledi. Keskin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: Kayseri’ye Adalet ve Kalkınma Partisi Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinge geliyor. Cumhurbaşkanı unvanını kullanmıyorum çünkü parti çalışmasına geliyor o yüzden AKP genel başkanı olarak ifade ediyorum. AKP Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan geldiğinde burada devlete ait olan fabrikalar, özel fabrikalar dahil olmak üzere işçiler üzerinde büyük baskılar uygulanmakta. İşçilere mitinge katılmaları konusunda mesajlar gönderilmekte ve otobüslerle işçiler meydana taşınıyor. Daha ilginci işçiler oradan başka yerlere gitmesin, kaçmasınlar diye tekrar fabrikaya alıp götürüp orada kart bastıracaklar. Biz arkadaşlarımızla bu belirlenen birçok fabrikalara giderek bunları görüntü ile tespit ettik'' ifadelerini kullandı.

Feyzullah Keskin'in yaptığı açıklama da esas hedefin, Cumhuriyet Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılayan Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin olduğu iddia edildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Öksüt Madencilik'te Zehirlenen İşçilerin Adalet Arayışı 30 Nisan'da Başlıyor

Öksüt Madencilik'te Zehirlenen İşçilerin Adalet Arayışı 30 Nisan'da Başlıyor

27-04-2024 - GÜNCEL

Çocuk Şenligi büyük yankı uyandırdı

Çocuk Şenligi büyük yankı uyandırdı

26-04-2024 - GÜNCEL