google-site-verification=PcyAguhrtB6EPXslR6xCxsQQMCNwD6e-DEYqGUVcP08

İYİ Parti'de Büyük Gün: 1 Nisan

İYİ Parti'de Bilge Yılmaz istifa etti ve Genel Başkan Meral Akşener'i de istifaya çağırdı. Akşener 1 Nisan günü yani bugün basının karşısına çıkacak.

SİYASET - 01-04-2024 10:17

İYİ Parti'de Büyük Gün: 1 Nisan

İYİ Parti'nin önemli isimlerinden Bilge Yılmaz, istifa ettiğini açıkladı. Yılmaz, seçimlerin İYİ Parti için iyi geçmediğini savunarak görevi bırakırken, Genel Başkan Meral Akşener'i de istifaya davet etti. Daha önce başarısızlık durumunda istifa edeceğini açıklayan Akşener ise, 1 Nisan'da basın toplantısı düzenleyecek.

BİLGE YILMAZ'DAN BOMBARDIMAN:
İYİ Parti'de kötü başlayan 31 Mart günü daha da beter devam etti. İyi Parti'nin Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevini üstlenen Bilge Yılmaz sosyal medyadan yaptığı açıklamasında, görevi bıraktığını söyledi. Seçimlerin İYİ Parti için kötü geçmesi durumunda görevi bırakacağını açıklayan Merak Akşenir'i de istifaya davet eden Bilge Yılmaz sert bir açıklama yaptı. Yılmaz, "İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i istifaya davet ediyorum. Önümüzdeki genel seçimlerde ülkemizin AK Parti iktidarının kötü ve beceriksiz yönetiminden kurtulması için bugünden çalışmaya başlamalıyız. Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok" dedi. İyi Parti'den de istifa kararı aldığını da aynı mesajla paylaşan Yılmaz, "Bu yönde yapacağım çalışmalara ağırlık verebilmek için İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi.

AKŞENER BASININ KARŞISINA ÇIKACAK:
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise daha önce seçimlerin partisi için iyi geçmemesi durumunda görevinden istifa edeceğini açıklamıştı. Akşenir'in 1 Nisan Pazartesi günü (bugün) bir basın toplantısı düznleyeceği bilgisine ulaşıldı. Bu basın toplantısında Akşenir'in istifa karar sorulacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de Yeni Genel Başkan Dervişoğlu

İYİ Parti'de Yeni Genel Başkan Dervişoğlu

27-04-2024 - SİYASET

Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özel'e Çattı!

Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özel'e Çattı!

25-04-2024 - SİYASET