GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-02-2024 00:04

Katil İsrail'in Bisküvileri Kayseri'den

Kayseri'de bir bisküvi firması, Filistin'e kan kusturan, binlerce masumu öldüren İsrail'e kamyon kamyon ürün gönderiyor. Üstelik, fabrikada haham kılıklılar cirit atıyor.

Katil İsrail'in Bisküvileri Kayseri'den

Tüm Türk ve İslam Alemi'nin tepki gösterdiği, hatta dünyanın bir çok ülkesinin bile artık ''Dur'' dediği Filistin zulmünün sahibi İsrail'e Kayseri'nin en eski bisküvi firmalarından birisinin kamyon kamyon ürün gönderdiği ortaya çıktı.

FİLİSTİN'İ YOK SAYDILAR:
Kayseri'nin en eski ve en bilindik bisküvi firmaları arasında yer alan bir firmanın neredeyse tüm Türk-İslam dünyasının tepki gösterdiği şu dönemde kamyonlarca ürün gönderdiği ortaya çıktı. Organize Sanayi Bölgesi'nde ''Bisküvi'' denilince akla gelen bir kaç firmadan birisi olarak nam yapan şirketin yetkililerinin, para kazanmak uğruna Filistin zulmünü görmezden gelerek İsrail'e kamyonlarca bisküvi ürettiği bilgisine ulaşıldı.

ÖZENLE HAZIRLANIYOR:
İsrail uyruklu ve Haham olduğu iddia edilen bir İsrail vatandaşını günlerce fabrikasında misafir ettiği hatta bunlar yetmezmiş gibi, özel bir oda tefrişine girdiği öğrenilen bir bisküvi firmasının, özenle İsrail'e ürün hazırladığı ve gönderdiği ortaya çıktı. Türk ve İslam dünyasına da ürün yapan bisküvi firmasının, Yahudi toplumuna daha özenli ve el değmemiş mamüller ürettiği iddiasıysa tüyleri diken diken etti. Bir İsrail'linin fabrikada günlerce ağırlandığı ve ürünlerin kalitesini bizzet kendi denetimledikten sonra, İsrail halkının damak tadına göre olduğu kanaatine varınca üretimine onay verdiği öğrenilen firmanın Filistin halkına kan kusturan bir millete sadece para uğruna destek veriyor olduğu iddiasıysa kan dondurdu.

KOCAELİ'NDE FABRİKA BASILDI:
Abone OlKocaeli'nin Gebze ilçesinde uluslararası bir şirkete ait fabrikada işçiler 2 kişi tarafından rehin alındı. Fabrikanın bulunduğu cadde araç ve yaya geçişine kapatıldı. Şüphelinin, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla fabrikadakileri rehin aldığı ortaya çıktı. Türkiye'de ve dünya da buna benzer protestoların yapıldığı günümüzde Kayserili bir firmanın İsrail'e özel ürün yapıyor olması, dikkat çekti.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz