GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-11-2023 09:41   Güncelleme : 12-11-2023 17:29

Şehzade Market'te Yeni Skandalın Adı: Ekmek

26. Yılını kutlayan Şehzade Market, kurtlu ürün skandalının ardından şimdi de reyonlarında satılan ekmeğin içinden çıkanlarla tepki çekti.

Şehzade Market'te Yeni Skandalın Adı: Ekmek

Kayseri'nin köklü haberleri/market" class="taglink" title="market Haberleri">market zincirlerinden birisi olarak anılan ve kuruluşunun 26. yılını kutlayan Şehzade Market, şimdi de sattığı ekmeğin içinden çıkanlarla gözlerin kendisine çevrilmesine neden oldu.

Haber merkezimize gelen ihbarın üzerine yapılan araştırmalar sonrasında Şehzade Market'te skandallar peşi sıra gelmeye başladı. Daha önce reyonlarında satılan bakliyat ürünlerinde kurt çıkan Şehzade Market'in şimdi de ekmeklerinin içindeki garip şeyler mide bulandırdı. Vatandaşların sikayetvar.com adresinden ihbat ettiği olay kan dondurur dercesinde.
EKMEKTE YABANCI MADDE:
Halkın gıda ihtiyacını karşılamak için aldığı ekmekte bile yabancı maddelerin çıkması, Şehzade Market için bardağı taşıran son damla oldu. Sikayetvar.com sitesine durumun görselini de atarak serzenişte bulunan bir vatandaşın sözleri dkkat çekti. ''Ekmeğin içinden bir şeyler çıktı. Anneme gösterdim ve bunun ilk olmadığını daha önce de çıktığını söyledi. Yumuşağımsı bir madde. 03522--9099 Bu numaradan ulaşmaya çalıştım. İnsan kaynakları açmadı. Operatörler açmadı. Mecburen şikayet etmek zorunda kaldım. Kayseri Eskişehir bağları Şehzade Market şubesi. Osmanlı'' ifadeleriyle durumu anlatan vatandaşın şikayetine geri dönüş bile yapmayan Şehzade Market, sabırları taşırdı.

 VALİLİK SESSİZ:
Şehzade Market'te peş peşe yaşanılan skandalların gerke kamuoyuna gerkese ALO 174'e yansımasına rağmen, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin yanı sıra, İl Sağlık Müdürlüğü ve Kayseri Valiliği gibi önemli kurumların harekete geçmemesi dikkat çekiyor. 

KURTLU ÜRÜN VAKASI:
Geçtiğimiz günlerde de sattığı bakliyatında kurt çıkan Şehzade Market'in bu durumunu haber merkezimiz kaleme almış ve okuyucularına duyurmuştu. Kurtlu gıda ile ilgili o günkü haberimize aşağıdaki linkten de ulaşabilirsiniz.
HABER İÇİN TIKLAYINIZ
 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz