GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-05-2024 10:55

Türkiye Kalite Derneği Kayseri Şubesi, Liderlerle Buluşuyor!

Türkiye Kalite Derneği Kayseri Şubesi üyeleri, iş dünyasında genç yaşlarında önemli başarılar elde etmiş liderleriyle bir araya geldi.

Türkiye Kalite Derneği Kayseri Şubesi, Liderlerle Buluşuyor!

Türkiye Kalite Derneği Kayseri Şubesi üyeleri, iş dünyasında genç yaşlarında önemli başarılar elde etmiş liderleriyle bir araya geldi. KalDer Kayseri Şubesi 9 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 16.00-18.00 arasında gerçekleşen söyleşi için, Zeytin Çekirdeğinden Fortune 40 Under 40 başarılı CEO ödülünü almış olan Biolive kurucu ortağı ve CEO’su Duygu Yılmaz ile Siber Dünya’da Kişisel ve Kurumsal olarak ne derece güvende olduğumuzu anlatan PavoCyber CEO’su ve Cyber Think Teknik Lideri Mahir Yüksel'i ağırladı.

Söyleşide, iş dünyasının genç ve başarılı ismi Duygu Yılmaz, tecrübelerini paylaştı ve Biolive'nin hikayesini katılımcılarla paylaştı. Aynı zamanda siber güvenlik konusunda uzmanlaşmış isimlerden Mahir Yüksel, Siber Dünya’da kişisel ve kurumsal güvenliğin önemini vurguladı ve PavoCyber'in üst düzey yöneticisi olarak sektördeki, dünyadaki gelişmeleri ele aldı.

Türkiye Kalite Derneği Kayseri Şubesi'nin üyelerine özel düzenlemiş olduğu bu etkinlik ile iş dünyasının önde gelen isimleriyle sohbet ortamında bir araya gelerek yeni fikirler ve perspektifler edinme fırsatı sunuyor.

Erhan KanErhan Kan