SPOR
Giriş Tarihi : 21-04-2024 01:27

Dirgenali'den Ali Çamlı'ya: Aman Haa!

Taraftarlar derneği Kapalı Kale'nin Başkanı Ahmet Dirgenali, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'yı sosyal medyadan uyardı.

Dirgenali'den Ali Çamlı'ya: Aman Haa!

Trabzonsor yenilgisinin ardından taraftarın protestosuna ''Ben olmazsam Kayserispor olmaz'' şeklinde yanıt veren Başkan Ali Çamlı'ya cevap Kapalı Kale Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali'den geldi. Dirgenali, ''iş ben yaptıma dönerse, ben olmazsama dönerse her şey değişir'' cevabıyla ipleri daha da gerdi.

DİRGENALİ'DEN CEVAP GECİKMEDİ:
6 Haftadır galip gelemeyen Kayserispor'da taraftarın sert tepkisiyle karşılaşan Başkan Ali Çamlı, cevabını maç sonu basın mensupları aracılığıyla verdi. ''Ben olmazsam, gelecek yıl izleyecek bir Kayserispor bulamazsınız'' açıklaması yapan Ali Çamlı'ya, Kapalı Kale Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali'den cevap gecikmedi. Sosyal Medya üzerinden açıklama yapan ve Başkan Çamlı'ya ''Aman ha'' diyerek uyarıda bulunan Dirgenali, ''Bu senenin tek büyük  artısı 2 sefer üst üste transfer yasağını açmış olmandır bu büyük bir iştir,bunun içinde her zaman hakkını verdik  mağlup de olsak ses çıkarmadık yanlışta yapılsa ses çıkarmadık ancak, iş BEN yaptıma dönerse BEN olmazsama dönerse her şey değişir .1 kişi bi söz etmiş onun için açıklama yapmak doğru bi şey değil aman ha!'' ifadelerini kullandı.

Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali'nin, gecenin ilerleyen saatlerinde Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ile de bir telefon görüşmesi yaptığı ve söylediği sözlerin ağırlına dikkat çektiği bilgisine ulaşıldı.
 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz