google-site-verification=PcyAguhrtB6EPXslR6xCxsQQMCNwD6e-DEYqGUVcP08

Öksüt, Şengül'ü Ziyaret Etti !

Öksüt Madencilik firmasının Çevre, Sosyal ve Yönetişim Direktörü Pelin Usta Özkayhan, Dış İlişkiler Müdürü Olgun Otyakmaz, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül' makamında ziyaret etti.

GÜNCEL - 16-04-2024 15:11

Öksüt, Şengül'ü Ziyaret Etti !

Kayseri'de adı bir türlü iyi anılmayan Öksüt Madencilik yetkilileri Develi Belediye Başkanı Adem Şengül'ü makamında ziyaret etti.

Kanada firması Centerra Gold'un Kayseri'nin Develi İlçesi'ndeki şirketi Öksüt Maden'in yetkilileri Develi Belediye Başkanı Adem Şengül'ü makamında ziyaret etti. Daha önceki başkan Mehmet Cabbar ile uyum içinde çalışan ve belediyenni her türlü maddi sıkıntısına destek veren Öksüt Madencilik firmasının Çevre, Sosyal ve Yönetişim Direktörü Pelin Usta Özkayhan, Dış İlişkiler Müdürü Olgun Otyakmaz ikilisi Şengül'ü tebrik etti. Görev süresince ellerinden geldiği kadar destek olacaklarını ve birlikte uyum içinde çalışmak istedikleri öğrenilen 2 yetkilinin yanında AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Toker de yer aldı. 

Bilindiği üzere Çevre, Sosyal ve Yönetişim Direktörü Pelin Usta Özkayhan, Dış İlişkiler Müdürü Olgun Otyakmaz ve beraberindeki 14 kişi daha 30 Nisan Salı günü Develi Adliyesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Öksüt Maden Davası Ağır Ceza’ya

Öksüt Maden Davası Ağır Ceza’ya

04-05-2024 - GÜNCEL

Fier Otel İçin Hazin Son! Yıkım Kararı Çıktı

Fier Otel İçin Hazin Son! Yıkım Kararı Çıktı

04-05-2024 - GÜNCEL