GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-05-2024 00:02   Güncelleme : 04-05-2024 04:04

Kayseri Bunu Da Gördü: Otelciler Derneği'nin Başkanının Otelinde Kaçak Var

Kayseri Otelciler Derneği Başkanı Murat Erdal'ın yönettiği FİER OTEL'in 500 metrelik alanının kaçak olduğu ve yıkım kararının bulunduğu ortaya çıktı.

Kayseri Bunu Da Gördü: Otelciler Derneği'nin Başkanının Otelinde Kaçak Var

Kayseri Otelciler Derneği (KAYOTED) Başkanı Murat Erdal'ın, kendi otelinde kaçak inşaat yaptığı çıktı. FİER Otel'in sahiplerinden olan Murat Erdal'ın kuralları hiçe sayarak gerek imar, gerekse kanunları hiçe sayarak kendi yönettiği otelini kaçak yapı ile büyütmesi kamuoyunda trajikomik bir durum olarak karşılandı.

DERNEK BAŞKANI BUNU YAPARSA:
10'a Yakın üyesi bulunan Kayseri Otelciler Derneği (KAYOTED) çatısı altında otelcilerin haklarını savunmak için başkanlık görevine geçen Murat Erdal'ın, babasının sahibi olduğu kendisinin ise yönettiği otelde kanunlara aykırı olarak kaçak olarak ek bina yapması tepki çekti. Bir dernek başkanının, kendi üyelerine örnek olması gerekirken bu durumun aksi bir hal yaşandığı detayı gerek kamuoyunca gerekse hem derken üyeleri hem de diğer otelciler tarafından tepki çekti. Diğer otellere ve işletmecilerine kötü örnek olmasının yanı sıra emsal teşkil edecek şekilde kaçı yapı yapılmasına izin veren bir başkanın varlığına dikkat çekti. Kayseri'de yaklaşık 10 yıldır otelcilik yapan ve bu alanda son 2 yıldır neredeyse bir çok hukuksuzluğa imza atan Murat Erdal'ın Kayseri Otelciler Derneği Başkanı olması kamuoyu tarafından trajikomik bir olay olarak karşılandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VALİ ÇİÇEK VE EMNİYET MÜDÜRÜ AYDIN İLE YAN YANA:
Oteline bile isteye ve kanunları yok sayarak kaçak yapı yapması nedeniyle suç işleyen ve bununla ilgili Kocasinan Belediyesi tarafından yıkım kararı alınmasına rağmen hiç bir adım atmayan FİER Otel'in işletmecisi Murat Erdal'ın, tüm bu olayları yok sayarak Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'i ziyaret etmesi kamuoyuna ''Pes artık'' dedirtti. Oda yetmezmiş gibi yakın tarihte Kayseri İl Emniyet Müdürü olan Atanur Aydın'a da ''Hayırlı olsun'' ziyaretinde bulunduğu ortaya çıkan Murat Erdal'ın, oteline yaptığı kaçak yapıya rağmen kendini Kayseri Otelciler Derneği (KAYOTED) Başkanı olarak tanıtması da ilginç bir tablo ortaya çıkarttı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz