GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-04-2024 15:30   Güncelleme : 18-04-2024 16:12

AK Parti'de 2. Istakoz Vakası Kayseri'de Patladı !

AK Parti'nin Kalesi Kayseri'de, Başkan Büyükkılıç'ın sağ kolu Hamdi Elcüman'ın fotoğrafı 2. Istakoz vakası olarak adlandırıldı. Vatandaşın geçim sıkıntısı yaşadığı günlerde Istakozlu, rakılı eğlenceler yapan AK Partili isimler büyük tepki çekti.

AK Parti'de 2. Istakoz Vakası Kayseri'de Patladı !

Ak Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Istakozlu paylaşımının ardından, şimdi de benzer bir olay Kayseri'de patladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın sağ kolu olarak bilinen ve bir dönem Kayserispor Kulübü Başkanlığı bile yapan Hamdi Elcüman'ın şok fotoğrafı gündem oldu.

BÜYÜKKILIÇ'IN SAĞ KOLU KOPTU:
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kayseri'de de büyük güç kaybı yaşayan ve MHP'nin oyları sayesinde seçim kazanan AK Parti'nin kalesi Kayseri'de şok bir fotoğraf kamuoyuna düştü. Bir dönem Kayseri'nin değil tüm Türkiye'nin en fazla oyunu alan ve ''Rekortmen Başkan'' olarak ta anılmaya başlayan Memduh Büyükkılıç'ta milletin tokadından nasibini aldı. AK Parti'de meydana geldiği söylenen ''Güç zehirlenmesi'' sözünün gerçekliği İzmir'de patlak vermişti. AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Istakozlu paylaşımıyla birlikte oluşan tepkiler dinmemişken, 2. ıstakoz vakası da Kayseri'de yaşandı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan ve bir dönem Kayserispor'da da başkanlık görevi yürüten Hamdi Elcüman'ın şok eden fotoğrafı kamuoyuna düştü.

ÇAKIR KEYİF TEBESSÜM :
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcüman'ın, Başkan Memduh Büykkılıç'ın büyük desteğini alması nedeniyle yakın tarihte Kayseri'nin cazibe merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi'ne Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanması da dikkatlerden kaçmamıştı. Tüm bu gelişmelerin üzerine tarihi ve zamanı tam belli olmayan ama iddialara göre Ramazan Bayramı'nda çekildiği söylenen şok fotoğraf gün yüzüne çıktı. Bir tatil beldesinde oturduğu masada önünde rakı dolu bardak bulunan Hamdi Elcüman'ın keyifli görüntüsü de fotoğrafta dikkatleri çeken bir diğer husus.

ISTAKOZ BİTTİ RAKI BAŞLADI:
İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakozlu paylaşımının yankıları henüz tam bitmemişken, şimdi Kayseri'de Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın sağ kolu Hamdi Elcüman'ın önünde rakı dolu bardakla poz vermesi de tepkileri beraberinde getireceğe benziyor. Halkın geçim sıkıntısı yaşadığı şu dönemde AK Partili yöneticilerin ıstakozlu, rakılı fotoğrafları ve paylaşımlarının AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından nasıl tepki göreceği de merak konusu.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz