SPOR
Giriş Tarihi : 28-01-2024 12:28

Ali Çamlı'dan Birlik Çağrısı

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Burak Yılmaz'ın imza töreninde yaptığı konuşmada ''Gelin birlik olalım'' diyerek şehre ve spor kamuoyuna seslendi.

Ali Çamlı'dan Birlik Çağrısı

Kayserispor'da teknik direktörlük görev değişiminde bayrağı devralan Burak Yılmaz'ın imza töreninde konuşan Başkan Ali Çamlı, birlik çağrısında bulundu. Çamlı, ''Bu kulüp benim değil Kayseri'nin'' ifadesini kullandı.

ELEŞTİRİ İNSANI GELİŞTİRİR:
Recep Uçar ile yol ayrımına giren Kayserispor'da yeni teknik direktör olarak Burak Yılmaz'ın imza töreninde konuşan Başkan Ali Çamlı, kente ve spor kamuoyuna seslendi. Birlik olmanın gerekliliğinden söz eden Çamlı, Kayserispor'un yeniden ayağa kalkması için bunun gerekliliğini ifade etti. ''Herkes bizi övecek diye bir şey yok. Eleştirilerde olacak. Eleştiri insanı geliştirir'' diyen Ali Çamlı, sözlerinin devamında ''Biz doğru eleştirileri alır, öper başımızın üstüne koyarız. Yanlış gördüğünüzde eleştirin. Sorun yok. Bu kulüp ne Memduh Büyükkılıç'ın, ne benim, biler burada geçici görevlileriz. Yarın, bi başkası gelip yönetecek. Ama gelin el ele verelim'' ifadelerini kullandı.

ÇAMLI'DAN BURAK YILMAZ'A ÖVGÜ:
Çamlı, Kayseispor'un amaçladığı başarıya ulaşabilecek kapasitede olduğunu da söyleyerek ''Yeni bir heyecanla, yeni bir aşkla şevkle bu kulübü başında tasarladığımız başarıya tekrar götürmememiz için bir sebep yok. İnşallah bu genç ve dünya futbolunda ismini herkesin bildiği, milli gururumuz, inşallah burada da Kayserispor'u çok iyi yerlere de taşır, herkesin gururu olmaya devam eder. Burada başarılı da olabilir, başarısız da. Ama biz buraya görevlendirdiğimiz kişinin arkasında durmak zorundayız. Ve duracağız. Ben inanıyorum ki, Burak Hoca'da burada başarılı olacak. Gerekirse, forvet yokluğunda çıkar forvette olur. Daha hala aynı fitliğini koruyor'' dedi.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz