GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-04-2024 00:10   Güncelleme : 15-04-2024 00:37

Talas'ta ''Tekinsoy'' Dedikoduları

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın hakkında çıkan iddialar sonrasında Kayseri kamuoyunda şimdi bu dedikodu dolaşır oldu.

Talas'ta ''Tekinsoy'' Dedikoduları

Yerel seçimlerde yeniden başkanlık koltuğuna oturan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın hakkında Kayseri kulislerinde şok bir iddia dolaşmaya başladı. Hakkında ''uygunsuz görüntüleri var'' iddiaları ortaya atılan Yalçın'ın, görevden alınacağı ve yerine eski belediyecilerden, şimdilerde Talas Belediye Meclis Üyesi Kemalettin Tekinsoy'un getirileceği söylentileri ayyuka çıktı.

İDDİALAR MİDE BULANDIRDI:
Hakkında ''belediye tesislerinde uygunsuz halleri'' olduğu yönünde iddiaların ortaya atıldığı ve bu da yetmezmiş gibi ''Kaset'' söylentilerinin yer aldığı Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın görevden alınacağı Kayseri siyasetinde kulaktan kulağa yayılır oldu. Hakkında çıkan iddiaların mide bulandırır derece de olması nedeniyle Başkan Yalçın'ın görevden el çektirileceği ve yerine Kemalettin Tekinsoy'un meclis kararı ile başkanlığa getirileceği söylentileri arttı. Yalçın'ın adaylık sürecinde ortaya çıkan iddialar nedeniyle AK Parti Genel Merkezi'nin olayı sessizce beklediği ancak, yakın gelecekte bu görev değişiminin yaşanacağı iddia edildi.

ERDOĞAN'DAN ÖZHASEKİ'YE TALİMAT:
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde yaşanan oy kaybı nedeniyle hayata geçirmeye çalıştığı yeni oluşumda hakkında iddialar olan isimleri partide pasif görevlere çekeceğini yorumları yapılır oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Bakan Mehmet Özhaseki'ye bu konuda talimat verdiği ve Mustafa Yalçın'ın uygun bir şekilde görevi bırakması ve yerine daha dinamik ve söylentilerden uzak bir ismin meclis kararıyla getirilmesini istediği de fısıltı gazetelerini süsler oldu.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz