SPOR
Giriş Tarihi : 22-01-2024 22:56

Bilal Bayazıt, Takım Arkadaşlarını Eleştirdi

İstanbulspor yenilgisinin ardından saha ortasında gözyaşlarını tutamayan Kayserispor Kalecisi Bilal Beyazıt maçın sonunda ise taraftardan özür dilerken, takım arkadaşlarını eleştirdi..

Bilal Bayazıt, Takım Arkadaşlarını Eleştirdi

Süper Lig’de 6 haftadır puan hasreti çeken ve bu kötü seriyi İstanbulspor karşılaşmasıyla 7 maça çıkartan Kayserispor’da Kaleci Bilal Bayazıt, 90 dakika sonunda göz yaşlarını tutamadı. Saha ortasına oturarak ağlayan Bilal, maç sonu ise yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada takım arkadaşlarını yürekleriyle oynamadıkları için eleştirdi.

TARAFTARDAN ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM:
İstanbulspor’a karşı kötü bir oyun oynayan Kayserispor’un uzatma dakikalarında yediği bir golle mağlup olmasının ardından gözler maç içerisinde adeta devleşen ve bir çok mutlak pozisyonda kalesinde devleşen Bilal Bayazıt’a çevirdi. İstanbulspor’un gole yaklaştığı her pozisyonda yaptığı kurtarışlarla rakibin umudunu kıran Kaleci Bilal, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamasında taraftardan özür diledi. 7 Maçtır yenilmelerinin artık şanssızlıkla ilgili olmadığını söyleyen Bilal Bayazıt, ‘’buraya gelen taraftarlardan çok çok ama çok çok özür diliyorum. Çünkü 7 maç yenilmek bana ağır geliyor. Hocanın verdiği emeğe, takım arkadaşlarının verdiği emeğe. 7 Maçtır yenemiyoruz. Onun karşılığını alamazsak, çok ağır oluyor böyle bir yenilgi’’ dedi.

HER ŞEY KALPTE BAŞLIYOR:
Yenilgiyi takım arkadaşlarının korkaklığına ve sahaya yüzde yüz performanslarını vermemelerine bağlayan Kayserispor Kalecisi Bilal Bayazıt, Taraftarımızdan çok özür diliyorum. Bunu taraftarımız hak etmiyor. 7 Maç yenilmemize rağmen’’ ifadelerini kullandı. İstanbulspor’un kendilerine göre daha kalpten ve inanarak oynadığını da söyleyen Bilal, ‘’Bugün daha farklı bir reaksiyon verebilirdik. Takım olarak daha istekli belki de. Tamam belki zeminimiz iyi değil. Ama her şey kalple başlıyor. Kalbinle oynamazsan maçı yenemezsin.  Hayatta maçı yenemezsin. Bence bugün İstanbulspor onu daha iyi gösterdi bizden. Belki biraz korkak oynadık. Belki psikolojik olarak çöküşteyiz. Ama her maç yüzde yüzünü vermen gerekiyor. Sonuçta futbol. Hiçbir şeyden korkmayacaksın. Saha ya bastığın an yüzde yüzünü vermelisin’’ dedi.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz