SPOR
Giriş Tarihi : 15-01-2024 22:29

Kaçan balık büyük oldu

Mondihome Kayserispor, iyi mücadele ettiği bir de penaltı kaçırdığı maçta Galatasaray'a 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı

Kaçan balık büyük oldu

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Kayserispor deplasmanda Galatasaray’a konuk oldu.
Ali Sami Yen Spor Kompleksinde tamamen dolu tribünler önünde oynanan maçta her iki takımın ilk yarıda buluğu önemli pozisyonlar vardı. Evsahibi takım 26. dakikada Nelsson’un kafa ile yaptığı vuruşunda Attamah’a çarpması ile 1-0 öne geçti.  Kayserispor, 42. dakikada yaşanan pozisyonda VAR uyarısı ile penaltı kazandı. 45. dakikada penaltı atışını kullanan Bahoken topu Muslera’ya teslim etti. Maçta ilk yarı 1-0 Galatasaray’ın üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıya iyi başlayan temsilcimiz aradığı golü 57. dakikada Boa Morte ile buldu ve maça eşitlik geldi. Evsahibi takımın 86. dakikada VAR uyarısı ile kazandığı penaltı ile maçın skorunu belirledi: 2-1. Kayserispor’un puan hasreti 5 haftayı çıktı. 

Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi
Hakemler: Atilla Karaoğlan **, Cevdet Kömürcüoğlu **, Abdullah Bora Özkara **
Galatasaray: Muslera, Sacha Boey **, Nelsson **, Abdülkerim Bardakcı **, Barış Alper Yılmaz **, Ndombele * (Kerem dk. 65 *), Torreira ** (Berkan dk. 77 *), Tete * (Baran dk. 77 *), Mertens *** (Eyüp dk. 87 *), Zaha **, Halil **(Kaan Ayhan dk. 65*)
Kayserispor: Bilal **, Gökhan ***, Attamah *, Arif **, Hasan Ali **, Yaw Ackah ** (Baran Gezek dk. 81 *), Boa Morte *** (Carole dk. 75 *), Karimi **, Mehmet Eray **, Ramazan **(Hayrullah dk. 75 *), Bahoken *
Goller: Nelsson (dk. 26), Mertens (dk. 86 pen.) (Galatasaray), Boa Morte (dk. 57) (Kayserispor)
Sarı kartlar: Okan Buruk (Teknik Direktör), Mertens (Galatasaray), Karimi, Mehmet Eray , Gökhan , Recep Uçar, Hasan Ali , Arif , Ramazan (Kayserispor)

Erhan KanErhan Kan