SPOR
Giriş Tarihi : 26-01-2024 22:17   Güncelleme : 26-01-2024 22:27

Kayserispor’da Recep Uçar Dönemi Bitti! Burak Yılmaz Dönemi Başlıyor

Lig’de 7 maçtır kaybeden Kayserispor’da Teknik Direktör Recep Uçar’ım görevine son verildi. Yeni Teknik Direktör Burak Yılmaz oldu

Kayserispor’da Recep Uçar Dönemi Bitti! Burak Yılmaz Dönemi Başlıyor

Süper Lig'de peş peşe 7 maç kaybederen Kayserispor'da, Yönetim Kurulu yaptığı olağanüstü toplantı ile Recep Uçar'ın görevine son verdi. Redep Uçar'dan boşalan koltuğa Beşiktaş eski Teknik Direktörü ve Türk futbolunun efsane oyuncusu Burak Yılmaz getirildi. 
Kayserispor yönetimi Ali Çamlı başkanlığında bir araya gelerek peş peşe alınan yenilgilerin ardından Recep Uçar hakkında karara vardı. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Recep Uçar'ın kalan maçlarda devam etmemesi yönünde kanaat birliğine varan yönetim kurulu Recep Uçar işe bir görüşme yaptı. Daha önce İstanbulspor karşılaşmasının ardından istifa eden Recep Uçar'ın ayrılık kararını da kabul etmiş gibi görülen Kayserispor Yönetim Kurulu, durumu Uçar'a bildirdi. 

Recep Uçar'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için bir kaç idim üzerinde görüş bildiren Kayserispor yönetimi, Beşiktaş ile kısa bir dönem hocalık deneyimi yaşayan Burak Yılmaz ile anlaştı.

Burak Yılmaz ile yapılan görüşmelerin ardından prensip anlaşmasına varan Kayserispor'da yeni hocanın Pazar günü Kayseri'de olması bekleniyor  Pazartesi günü Antalyaspor karşılaşmasında Kayseri'de olmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz, yarım sezonluğuna imza atarken 1 yıl da opsiyon tanınacak   

 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz