GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-01-2024 16:09

Kuruluş Osman'ın 146. bölüm fragmanı yayımlandı

Atv'nin sevilen tarihi dizisi Kuruluş Osman'ın 146. bölüm fragmanı yayımlandı. Peş peşe yaşanan gelişmelerin ardından bu hafta da soluk soluğa bir bölüm izleyenleri bekliyor. Peki Kuruluş Osman'da bu hafta neler olacak?

Kuruluş Osman'ın 146. bölüm fragmanı yayımlandı

5 sezondur zirvede yerini koruyan Atv'nin sevilen tarihi dizisi Kuruluş Osman'ın, 146. bölüm fragmanı yayımlandı.
Başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer, Yıldız Çağrı Atiksoy, Yiğit Uçan gibi oyuncaların olduğu Kuruluş Osman dizisi yine nefesleri kesecek. Yayımlandığı her bölümü soluk soluğa izlenen tarihi diziyi Mehmet Bozdağ kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Metin Günay oturuyor. 
Osmanlı İmparatorluğunun ihtişamlı tarihi anlatan dizinin yeni bölümü, seyirci tarafından oldukça merak ediliyor. İşte Kuruluş Osman dizisinde bu hafta yaşanacaklar...



KURULUŞ OSMAN'DA BU HAFTA NELER YAŞANACAK?
Orhan Bey, Olivia ve Kite Tekfuru Leo'ya gider. Prenses Maria'yı onlara vereceğini söyler. Orhan Bey ne yapmaya çalışmaktadır? Onu bu duruma sürükleyen sebep nedir? Holofira ve Orhan'ın aşkı bütün bu olanlardan nasıl etkilenecektir?



Geçen hafta yayımlanan bölümde Yenişehir işgal edildi. Alaeddin Bey içerde bir hainin olduğunu söyleyerek Yakup Bey'lerin şehirden çıkmasına engel olur. Osman Bey, Yakup Bey'i Yenişehir'de tutarak neyi hedeflemektedir?



Kuruluş Osman'ın 31 Ocak Çarşamba akşamı 20:00'de yayınlanacak olan 146. Bölümde Yenişehir, Görklü Han'ın kanlı baskınıyla karşı karşıyadır. Bakalım Osman Bey bu durum karşısında ne yapacaktır? 





Kuruluş Osman her Çarşamba saat 20.00'da Atv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. 

 

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir