GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-02-2024 09:55   Güncelleme : 21-02-2024 10:08

Solcu Gazeteci AK Parti Meclis Üyeliğinde Gördüğü Adına Şaşırdı

İzmir'de yayın yapan İz Medya Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal'ın adı AKP’nin İzmir Kınık 9. sıra meclis üyeliğinde adını gördü, X hesabından açıklama yaptı.

Solcu Gazeteci AK Parti Meclis Üyeliğinde Gördüğü Adına Şaşırdı

 

İzmir'in en güçlü yayın kuruluşu İz Medya Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal, AKP’nin İzmir Kınık 9. sıra meclis üyeliği adaylığında adını gördü. Sosyal medya hesabındab açıklama yapan Kartal, 9. sıradan adaylığa ise ''üzüldüm'' dedi.

Cumhuryet Halk Partisi ve sol kesime yakınlığıyla bilinen, yaptığı yorum ve paylaşımlarlada da bu durumu her frsatta gözler önüne seren Gazeteci Ümit Kartal, AKP’nin İzmir Kınık 9. sıra meclis üyesi adaylığında kendi adını görünce şaşırdı. Sosyal medya hesabından, adının 9. sırada olmasına üzüldüğünü söyleyen Kartal, devamında ise durumun tamamen isim benzerliği olduğunu açıkladı. X Hesabından ''AKP’nin İzmir Kınık 9. sıra meclis üyesi adayının benimle bir alakası bulunmamaktadır'' şeklinde bir paylaşımda bulunan Ümit Kartal, ''İzmir’de kaç Ümit Kartal var bilmiyorum ama birinin AKP’li olmasına, üzerine de 9. sıradan aday olmasına üzüldüm'' yorumunu da yaparak hem güldü, hem güdürdü.

Hem isim, hem soyisim olarak aynı adı paylaşan İz Medya Genel Yayın Yöntmeni Kartal, ''Hadi centilmenlik olsun, adaşıma yine de başarılar dilerim'' yorumu da dikkat çekti.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz