GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-02-2024 17:59

Yalı Çapkını dizisinin 57. bölüm fragmanı yayımlandı

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını' nın 57. bölüm fragmanları yayımlandı.

Yalı Çapkını dizisinin 57. bölüm fragmanı yayımlandı

Yayımlandığı ilk bölümlerden bu yana seyircinin beğeni ile izlediği Yalı Çapkını dizisinin 57. bölüm fragmanı yayımlandı.
Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi oyuncuların olduğu Yalı Çapkını'nda bu hafta da nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Aile de yavaş yavaş gerçekler ortaya çıkıyor. Pelin'in hamileliği yüzünden ayrılan Seyran ve Ferit'in geri barışıp barışmayacağı oldukça merak ediliyor. Peki Yalı Çapkını dizisinde geçen hafta neler oldu?

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN 56. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Orhan'ın son anda yakalanması baba ve oğul için büyük bir yıkım yaratırken, çok üzgün ve öfkeli olan Ferit, bunu yaptığı için Seyran'a isyan eder. Yaşananları öğrenen Halis Ağa ise hiç olmadığı kadar sert konuşarak Orhan'a sorumsuzluğunun bedelini ödemesi gerektiğini söyler. Serter'in gelişiyle paniğe kapılan Pelin, annesinin ısrarlı sorularını geçiştirse de köşeye sıkışmış hisseder. Babasını hapishaneden kurtarmak için çare arayan Ferit, tek yolun Kazım'ı şikayetini geri çekmeye ikna etmekten geçtiğini fark eder. Olayların geldiği noktadan mutsuz olan ve Ferit'in içinde olduğu duruma üzülen Seyran, şikayetini geri çekmesi karşılığında Kazım'ın şartlarını kabul etmek zorunda kalır. Çocuğun kendisinden olduğunu düşünen Serter, Pelin'in üzerine giderken, Ferit ve Seyran her şeyi değiştirilebilecek bu gelişmeyi öğrenmenin şokunu yaşarlar.

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN 57. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?;
Yayınlanan fragman oldukça ses getirdi. Serter'in tekrar dönmesiyle Pelin derin bir endişe içerisinde. Acaba Pelin'in çocuğunun babası Serter mi?
Seyran, babasının anlaşmasını kabul edecek mi?,
Ferit ve Seyran arasında gösterildiği gibi samimi bir yakınlaşma var mı yoksa Seyran intikam almak için Ferit'e oyun mu oynuyor?
Orhan'ın hapishane serüvenleri bitmiyor. Bakalım Orhan hapisten çıkacak mı?

Hepsi ve daha fazlası 9 Şubat 2024 Cuma günü saat 20.00'de Star TV'de yayınlanacak Yalı Çapkını'nın yeni bölümünde..

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir