SPOR
Giriş Tarihi : 17-01-2024 15:16   Güncelleme : 17-01-2024 22:02

Yüksel Yıkılmaz'dan Kayserispor Başkanı Çamlı'ya: Bırakın Başkanlığı

ETv Kayseri Genel Müdürü Yüksel Yıkılmaz, Sportif Programında açtı ağzını, yumdu gözünü. Yıkılmaz, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'ya başkanlığı bırakmasını söyledi.

Yüksel Yıkılmaz'dan Kayserispor Başkanı Çamlı'ya: Bırakın Başkanlığı

Kayseri Etv Genel Yayın Müdürü Yüksel Yıkılmaz ve Etv Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Yağmur'un birlikte hazırlayıp, sunduğu Sportif programında Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın bir tv kanalında konuşması konu edildi. Yüksel Yıkılmaz, kulüp başkanı Ali Çamlı'nın ''Ben maç kazanacağım, Yapı Kredi Bankası'na mı ödeme yapılacak. Kazanmam o zaman'' sözlerine atıfta bulunarak ''Bırak, git'' dedi.

BANKAYI ÖDEYECEKSEM NEDEN KAZANALIM:
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın, kulübün borçlarından ötürü kazanılan galibiyet ücretlerinin bankalara kesilmesinden şikayet etmesi ve ''Gelirlerimiz Yapı Kredi Bankasına kesilecekse, neden maç kazanalım'' sözlerine sinirlenen Etv Genel Müdürü Yüksel Yıkılmaz, sert ifadeler kullandı. Başkan Ali Çamlı'nın görevi bırakmak için bahaneler aradığını da söyleyen Yıkılmaz, ''Bir Kayserispor taraftarının bu cümleyi kuracağına inanmıyorum. Bir taraftar şu cümleyi kurmaz. Ama Kayserispor Başkanı diyor. Bunu amatördeki bir antrenör, bir kulüp başkanı desin defe koyar oynatırlar. Süper Lig kulübünün, bir şehir takımının başkanı böyle diyor.  Sen bankaya haraç mı veriyorsun ki? Kayserispor adına kullanılmış paranın, yıllar sonra taksitini ödeyeceksin. Ben maç kazanacağım Yapı Krediye gidecek. Niye maç kazanıyorum ki? O zaman sayın başkan niye başkanlık yapıyorsunuz'' dedi.

BIRAKIP GİDECEK:
Ali Çamlı'nın sözlerine karşı eleştirilerini sürdüren Etv Genel Müdürü Yıkılmaz, başkanın görevi bırakacağını da iddia etti. ''Yarın bırakın. Zaten bırakacaksınız'' ifadelerini kullanan Yıkılmaz, ''yerini yapıyorsunuz da, bu kadar alenen. En azından zaman zaman yaptığınız doğru işler var. Bozukk saat bile günde 2 kez doğru gösterir. Şu söyleminiz hiç olacak iş değil'' ifadesini kullandı.

YAĞMUR, ''ZİHNİM BULANIYOR:
Etv Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Yağmur ise bu açıklamanın ardından ''soruyorum'' diyerek devam etti, ''Ey başkan. Karagümrük maçını niye kaybettik. Bakın çok eleştiriler vardı Karagümrük maçından sonra. Şimdi bu açıklamayı getiriyorum, Karagümrük maçı. Zihnim bulanıyor'' ifadesinde bulundu. Kayserispor'un, Kayseri'nin en değerli markası olduğunu da söyleyen Ferhat Yağmur, ''Bu markaya zeval getirme. O markaya zeval getirme derim ben'' cümlelerini kullandı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz