GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-02-2024 11:12   Güncelleme : 16-02-2024 11:12

15 Şubat 2024 Reyting sonuçları açıklandı

15 Şubat Perşembe günü reytingleri açıklandı. İşte dün akşam en çok izlenen film ve dizi sonuçları...

15 Şubat 2024 Reyting sonuçları açıklandı

15 Şubat Perşembe günü yayımlanan programların reyting sonuçları yayımlandı. Dizilerin, yarışma programlarının ve haber bültenlerininin ilk sırada yer aldıkları reytinglerde, akşamın en çok izlenenleri belli oldu. 
Her sabah televizyon programlarının reyting sonuçları açıklanıyor. 15 Şubat tarihinde yayımlanan programlardan en çok hangilerinin izlendiği oldukça merak ediliyor. Peki 15 Şubat akşamının reyting birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları 13 Şubat Salı listesi açıklandı! Total ve AB’de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu, hangi yapım?

15 ŞUBAT'TA HANGİ KANALDA EN ÇOK NE İZLENDİ?
15 Şubat akşamı yayımlanan programların reyting sonuçları açıklandı.Haftanın dördüncü gününde reytingde kıyasıya rekabet yaşanırken zirve yarışında,İnci Taneleri birinci oldu. İkincilikte İnci Taneleri dizisinin özeti, üçüncü sırada ise Hudutsuz Sevda yerini aldı. 

AB'de 1.sırada "İnci Taneleri", 2.sırada "İnci Taneleri" dizisinin özeti, 3.sırada TV8'de izleyiciyle buluşan "Survivor All Star" yer aldı.

ABC'de ise 1.sırada "İnci Taneleri", 2.sırada "İnci Taneleri" dizisinin özeti, 3.sırada TV8'de izleyiciyle buluşan "Survivor All Star" yer aldı.



Hudutsuz Sevda bu hafta neden yok? Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman? -  Yeni Bakış - İzmir Aydın Manisa Uşak Ege Haberleri son dakika güncel kaza  İzmir son dakika gezilecek yerler elektrik





 

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir