GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-12-2023 12:25

2024 yılında burçları neler bekliyor

2024 yılı sizler için nasıl geçecek merak ediyor musunuz? İşte haberimizin detayları.. İyi okumalar..

2024 yılında burçları neler bekliyor


Artık 2023, iyisiyle, kötüsüyle geçmişte kalıyor. Geçmiş, geleceğin teminatı derler ancak ilerlemek, özellikle başa gelen kötü olaylardan ders alarak ilerlemek sanırım gelecek için atılan en önemli adımlardan biri... Peki 2023 sizler için nasıl geçti? 2024'ü daha güçlü geçirmek için dersinizi aldınız mı? Bakalım 2024 yılında sizleri neler bekliyor..

Koç Burcu ve yükselen Koç burçları



Sevgili Koçlar, 2024 yılında kimliğinizi yeniden şekillendirebilir veya var olan eteneklerinize yenisini ekleyerek yön verebilirsiniz. Bu süreç sizler için bazen gizemli ve karmaşık olabilir.  Nisan, Koç burcundaki tam güneş tutulması, gündüz gökyüzünü kararttığı için dönüşüm için büyük bir gün olabilir. 8 Nisan’dan sonra, maddi konularda aydınlanmalarla ortaya çıkacaksınız. Koçlar ilişki içerisindeyken kendine güven konusunda arka planda kalıyor ama bu yıl öyle olmayacak. 2024'te çok aşık olsanızda kendi ağırbaşlılığınızı koruyacaksınız. Yılın ikinci yarısında kısmetleriniz artabilir.

Boğa Burcu ve yükselen Boğa Burçları



Sevgili Boğalar, kişisel gelişiminiz hızla devam ederken, yoğun bir kararsızlığa hazır olun. Bu yıl sizin için karar vermelerde zorlanacağınız bir yıl olabilir. Bu durum sizi  ilk zamanlar endişlendirse de korkmayın. Jüpiter 25 Mayıs'ta burcunuzdan çıkacak. Sizler daha kararlı ve istikrarlı hallerinizi yeniden ortaya çıkaracaksınız. Düzenli, yenilikçi arkadaşlar sizi bir değişime yönlendirecek. Mayıs ayına kadar aşk hedefleriniz oldukça hareketli olabilir ama yılın ikinci yarısında yeniden sevgi diliniz oluyor.  Bekar Boğalar için 8 Nisan tutulması yakınlarında kimin ortaya çıktığına dikkat edin.

İkizler Burcu ve yükselen İkizler Burcu



Sevgili İkizler, 2024'e girmeden önce derinden düşünmelisiniz. 25 Mayıs'tan sonra önünüze inanılmaz fırsatlar çıkacak ve bu fırsatlar için duygusal depoya ihtiyacınız olabilir. On yıldan fazla bir süredir ilk kez, geniş, bereketli Jüpiter İkizler’e doğru yükseliyor ve bir yıl süren Rönesans Turunuzu başlatıyor. 9 Haziran 2025’e kadar sürecek olan bu güç döneminde yeni deneyimler tam anlamıyla sizi bulacaktır. Yeni başlangıçlara hazır olun. Geçmişinizde kalması gereken insanları tutmayı artık bırakın. Bekçi modundan çıkın. Sizleri dipe çekip, duygusal kaynaklarınızı tüketen insanlar yerine, gelişiminizi destekleyen insanlara ihtiyacınız var.

Yengeç Burcu ve yükselen Yengeç Burçları



Sevgili Yengeçler, bu yıl popülerliğiniz yükseliyor. İyi giden işlerinizi perde arkasında devam ettirin ve zamanınızı iyi değerlendirin. Mevcut mesleğinizde ki kader bağlarını genişletebilirsiniz. Para bu sene sizin için, yatırımlardan, komisyondan veya yaratıcı çalışmanızın gelecek. Alanınızı taşımaya veya düzeltmeye hazırsanız, süreçler, 25 Mart ve 2 Ekim’deki tutulmalara yakın hızlanabilir. Bu yıl ikili ilişkilerinizde kızgınlığınızın sizi zehirlemesine izin vermeyin. Ateşli Plüton’un 2024’te 20 yıl boyunca kalıcı bağların bulunduğu sekizinci evinize taşınmasıyla birlikte, aşk hayatınız bu yıl unutulmaz olacak! 

Aslan Burcu ve yükselen Aslan Burçları



Sevgili Aslanlar, hayatınızı değiştirecek seyahatlerde bulunabilirsiniz. Bu yıl elbette yeni bir okulun liderisiniz. Popülerliğiniz bu yıl daha da artacak. Elinizde olmadan hayal kırıklığına uğratılabilirsiniz. Ancak sizler kendi aşk hayatınızın yazarlarısınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başak Burçları



Sizler bu yılı, büyüyerek ve yeni deneyimler kazanarak geçirebilirsiniz. Eğer birine bir şeyler öğretilecekse, kişisel uzmanlığınızdan faydalanabilirsiniz. Ay düğümlerinin para ekseniniz boyunca uzanmasıyla, olması gereken bir iş atamasını gerçekleştirebilir veya bilinçli bir yatırımın zemin katına girebilirsiniz. Girişimc ruhunuz bu yıl ön planda.  Başaklar bu yıl evlilik malzemesi olan biriyle tanışabilir veya bir durumu resmileştirmeye karar verebilir. Ancak 17 Eylül tutulmasına yaklaşırken ortaya çıkabilecek sabote edici eğilimlere karşı dikkatli olun.

Terazi Burcu ve yükselen Terazi Burçları



Bu yıl sizleri ruhsal gelişimler beklese de duygu yelpazesi deneyimlemeye hazır olun. Hayatınızda bazı dönüm noktalar yaşayacaksınız ve buna oldukça hazırsınız. Bu olay beklenenden daha hızlı gerçekleşebilir. ınırsız Jüpiter ve deneysel Uranüs’ün karışımı, 2024’ün ilk yarısında size mistisizmi, erotizmi ve dizginsiz yaratıcılığı keşfetme gücü verecek. 25 Mayıs’ta Jüpiter bir yıl boyunca İkizler burcuna girdiğinde seyahat edecek, medya ile ilgilenecek, okula geri dönecek veya kendi işinizi kuracaksınız. Bu yıl aşkla ilgili almanız gereken dersler olacak. Destekleyici rolden uzaklaşın ve her iki insanında beraber gelişip kazanabileceği, karşılıklı yarar sağlayan bağlarla kuvvetlendirildiğiniz bi rilişki arayışına girin. 

Akrep Burcu ve yükselen Akrep Burçları



Bu yıl sizler için çok şanslı ve bereketli bir yıl olacak sevgili akrepler. Başkalarının size yaklaşımlarını sadakat testinden geçirirken, iş ve eğlence yaratmayı unutmayın. Yakın çevrenizle bağlarınız derinleşiyor. Büyük kazançlar elde edebilirsiniz. Bu yıl tam bir ilişki anarşisti haline gelebilirsiniz. Kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı çizin. Bazı sınırları zorlayan deneyimler yaşayacaksınız ancak net bir bağımlılığa ihtiyacınız olacak. 

Yay Burcu ve yükselen Yay Burçları



Planlarınızı düzene sokmalısınız sevgili yaylar. Bütçeleri kontrol edin ve zamanınızı iyi değerlendirin. Bu yıl oyunun kurallarını değiştirebiliri kariyerinizi canlandırabilirsiniz. Şöhret ve popülerliğiniz artıyor. Tutkularınız nerede yatıyor? Size yararlı olan şeye ne kadar odaklanırsanız, sizi en çok seven birini çekme olasılığınız o kadar artar. Bu yıl, yüksek enerjili aşkın tadını çıkarmak için mükemmel bir fırsat.  8 Nisan’ı çevreleyin. 25 Mayıs’ta yöneticiniz, cesur Jüpiter, bir yıl boyunca İkizler burcuna ve ortaklık evinize sallanıyor. Bahislerinizi değerli bir aday üzerine koyabilir veya çift tatili veya büyük bir satın alma gibi destansı bir şey planlayabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve yükselen Oğlak Burçları



2024’te Oğlaklar için tamamen yeni bir dönem geliyor ve bu ne kadar özgürleştirici olacak tahmin bile edemezsiniz. Basit rutinlere alışacaksınız. Kariyerinizde büyük bir ivme kazanacaksınız. Bir büyüme söz konusu.. Hazır olsanızda olmasanızda, büyüme fırsatından yararlanacaksınız. Aşk hayatınız, yılın ilk yarı yılında oldukça heyecanlı geçecek. eklifler, hamilelikler, güç eşleşmeleri; aşk vizyonunuzu biçimlendirmek için inisiyatif alın. Aşk gezegeni Venüs Oğlak burcunu iki kez ziyaret ederek yakınlığa karşı direncinizi yumuşatır. 21 Haziran ve 21 Temmuz’da Oğlak burcunda arka arkaya gerçekleşecek dolunaylarla bu yaz kalbinizi cebinizde taşıyacaksınız.

Kova burcu ve yükselen Koca Burçları



Sevgili kovalar, bu yıl kişiliğinizin gizli yanları ortaya çıkıyor. Yenilenme insan için bir şifadır. Ayrıca bunlar önümüzdeki 20 yıl için zenginliği ve güçlü bağlantıları da ortaya koyma anahtarıdır. Kendinize olan güveniniz artacak. İletişim becerilerinizden yararlanın. 25 Mayıs’ta maceracı Jüpiter’in İkizler’e ve romantizm bölgenize bir yıl boyunca süzülmesiyle, vizyoner idealleriyle dünyanızı genişletecek tutkulu bir oyun arkadaşına ihtiyacınız var. Bu, ciddileşemeyeceğiniz anlamına gelmez; aslında, anlaşmanız geleneksel olsa da olmasa da, şeffaf ve güvenilir olacak biriyle birlikte olduğunuzu bilmeniz gerekir.

Balık Burcu ve yükselen Balık Burçları



2023 yılında göz önünde bulunan hazineyi kaçırmış olabilirsiniz sevgili balıklar. Bu yıl sizin yılınız olacak. Aile ve arkadaşlık ilişkilerinizde artış olacak ve bol bol vakit geçireceksiniz.  2024’te pek çok büyüyen acılar olacak, ancak dayanıklılığınıza yaslanın Balık. Yaptığınız her fedakarlığın sizi her şeyin üstesinden gelebilecek yalın, kötü bir makineye dönüştüreceğine güvenin. Daha önceki acılarınızı geleceğinize taşımayın. Kıskançlık ve güvensizlik duygularınızın kurbanı olmayın. 2024 Mantrası: Olaylara bakış açınızı değiştirdiğinizde, baktığınız şeyler de değişir. Jüpiter’in 25 Mayıs’ta kendi bölgenize taşınması, birlikte yaşama fırsatlarına işaret ediyor. Güzel olanlara kalbinizi kazanma şansı verin.
 

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir