GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-04-2024 02:14   Güncelleme : 15-04-2024 02:39

Kayseri Millet Bahçesi Mehmet Saçmacı'nın Oldu !

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin neredeyse fuarcılık ve organizasyon alanında tüm işlerinin altına imza atan Sun Fuarcılık ve Mehmet Saçmacı şimdi de Çocuk Kitap Fuarı açıyor.

Kayseri Millet Bahçesi Mehmet Saçmacı'nın Oldu !

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin milyonlarca dolar para harcayarak yapımını tamamladığı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ni adeta abluka altına alan Sun Fuarcılık şirketinin sahibi Mehmet Saçmacı, yeni bir organizasyonla yine gündeme geldi.

BÜYÜKKILIÇ'IN PRENSİ:
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büykkılıç'ın tek kuruş almadan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ni hizmetine tahsis ettiği iddia edilen Sun Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Saçmacı, biten Ramazan etkiliğinin ardından şimdi de, Çocuk Kitap Fuarı ile Kayseri halkına hitap etmek için kolları sıvadı. Binlerce metrekarelik alanı kullanarak Kayseri halkının karşısına yeni organizasyonlarla gelen Mehmet Saçmacı'nın kullandığı alan için tek kuruş para vermediği iddiasıysa dikkat çekti. ''Büyükkılıç'ın prensi'' olarak adlandırılan Mehmet Saçmacı'nın bu tip organizasyonları için ihale bile yapılmadığı dedikodusuyla akıllarda soru işaretleri uyandırmaya başladı.

BİTMEYEN FUAR SERİSİ:
Kayseri'de başlayan ve artık Konya ve Gaziantep gibi şehirlerde de ''Referans Belediyecilik'' referansıyla kitap fuarları organizasyonunu yapan Mehmet Saçmacı'nın Ramazan Sokağı için kullandığı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ni bu kez de Çocuk Kitap Fuarı için kullanacağı ortaya çıktı. Alan ve organizasyon ücreti gibi herhangi bir bedel ödemediğini sık sık dile getiren Saçmacı'nın, 19-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceği Çocuk Kitap Fuarı'na yüzbinlerce ziyaretçinin gelmesi planlanıyor.

MİLLETİN OLMAYAN MİLLET BAHÇESİ:
Kayseri halkının doya doya kullanması amacıyla planlanan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nin bir çok alanında adı geçen Mehmet Saçmacı için ''Milletin olmayan Millet Bahçesi, Mehmet Saçmacı'nın'' yorumları yapılır hale geldi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büykklııç'ın ise bu söylentilere kulak tıkadığı iddiası ise Mehmet Saçmacı'nın yeni organizasyonlara imza atmasından ötürü yapılır hale geldi.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz