GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-12-2023 11:40

ABC Nakliyat'a anlamlı ödül

ABC Uluslararası Transport, Hizmet İhracatları Birliği tarafından düzenlenen yarışmada, Yük taşımacılığı ve Lojistik hizmet kategorisinde 13.’cü oldu.

ABC Nakliyat'a  anlamlı ödül

Hizmet İhracatı Şampiyonları düzenlemesinde, hizmet sektörüne en çok katkı da bulunan firmalar derecelendirildi.   Türkiye ekonomisine önemli katkıda bulunan bir çok firmanın değerlendirildiği kategoride Kayseri’nin önde gelen lojistik firması AB Nakliyat’ta derece aldı.  Değerlendirme sonucunda ekonomiye en iyi ve en çok katkı sağlayan firmalar ödüllendirildi.

ABC Nakliyat'a tebrik mesajı 
Firmaların çalışmalarının sergilendiği Hizmet ihracatında, Kayseri’nin önde gelen firmalarından ABC Nakliyat'a derece geldi. Türkiye ekonomisine katkıda bulunan ABC Nakliyat, 2022 Yılı Hizmet İhracatı Şampiyonları değerlendirmesinde, Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetleri kategorisinde 13.cü oldu. Hizmet İhracatları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç gönderdiği berat belgesinde şu ifadeleri kullandı: " Türkiye ekonomisinin yükselen değeri hizmet sektörlerinin ödüllendirildiği 2022 Yılı Hizmet İhracatı Şampiyonları değerlendirmesine katılım sağlayan firmalar arasında, Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetleri kategorisinde 13.cü olmanız münasebetiyle sizleri tebrik eder, ülkemiz ekonomisine sağladığınız üstün katkı ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim."

"Bu başarı, diğer firmalara ilham kaynağı olacaktır"
Yük Taşımacılığı kategorisinde 13.cü olan ABC Nakliyat’ın  sahibi Ergün Bilen, duygularını "İhracat alanında elde ettiğimiz bu önemli ödül, sadece şirketimizin değil aynı zamanda ülkemizin uluslararası alanda tanıtımına ve rekabet gücüne önemli katkılarda bulunacaktır. Müşterilere, kaliteli hizmet sunma kategorisinde gösterdiğimiz emek ve özveriyi vurgulamak isteriz. Bu başarı aynı zamanda sektördeki diğer firmalara da ilham kaynağı olacaktır" sözleriyle ifade etti.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir