SİYASET
Giriş Tarihi : 04-04-2024 20:39   Güncelleme : 05-04-2024 20:11

Fetöcüleri Affeden Esat Öztürk'ten Kılıçdaroğlu Pozu

Seçimlerin tekrarlanması olası olan Yahyalı İlçesi'nde Fetöcülerin affedilmesini isteyen ve ''Bağrımıza basalım'' diyen Başkan Esat Öztürk'ün, CHP'nin önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu çok eleştirdiği fotoğrafının benzeri çıktı.

Fetöcüleri Affeden Esat Öztürk'ten Kılıçdaroğlu Pozu

Hakkında bir çok spekülasyonun çıktığı Esat Öztürk'ün son bombası da, her fırsatta eleştirdiği CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile benzer bir fotoğraf karesinde pişti olması.

Özellikle Yahyalı'nın FETÖ İltisaklı olduğu iddia edilen şirketi Özkoyuncu'yu korumak ve tepkilerden kurtarmak için ilçe halkına ''Onları affedelim, bağrımıza basalım'' şeklinde seslenen, ardından belediye imkanlarını lehine kullandığı yönünde haberlerin ve iddiaların çıktığı Esat Öztürk'ün kıl payı kazandığı seçimlerin iptali için Yeniden Refah Partisi delillerle birlikte İl Seçim Kuruluna başvuruda bulundu. 3 Çocuğunu da belediyede işe yerleştirdiği ortaya çıkan Esat Öztürk'ün seçim gecesi hile yaptığını savunan Yeniden Refap Partisi Kayseri İl Teşkilatı, 5 Nisan Cuma günü için nihai karar almayı bekliyor.

Bir dönem sadece AK Parti'nin değil tüm Türkiye'nin büyük eleştirisine maruz kalan Kemal Kılıçdaroğlu'nu bu duruma düşüren fotoğrafın bir benzeri, 15 Temmuz hainlerinin affedilmesi için Yahyalı halkından ricacı olan Belediye Başkanı Esat Öztürk'ün de çıktı. Her fırsatta dini ağzından düşürmeyen Esat Öztürk'ün, tıpkı Kemal Kılıçdaroğlu gibi seccadeye ayakkabıyla bastığının görüntüleri kamuoyuna yansıdı.


 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz